Milyen "titkaid" vannak amik nagy titoknak számítanak?
Nekem:
8 féle kábítószert kipróbáltam. 3-at rendszeresen használok is.
Rendszeresen: havonta 1-szer kb.
A titok azért titok mert nem tudja rajtad kívül senki;)
Plusz azért vigyázz mert minden készülék lenyomozható így drogos ügyeket nem biztos, hogy ki kellene írnod.
Persze manapság a kutya se foglalkozik vele, de azért csak óvatosan.
Volt néhány rossz döntés, amit nem szoktam reklámozni, rossz párkapcsolat, és ennek következtében anyagi összeomlás, újra kellett kezdenem az életem közel a harminchoz.
Titoknak inkább szexuális jellegű dolgaim vannak, hogy kikkel feküdtem le, és milyen kalandjaim voltak. Én inkább a szexben próbálkoztam, nem a drogokkal.
Van egy, amit senki nem tud a világon rajtam kívül, és ez így is marad, a sírba viszem magammal. :D
De hogy írjak is valamit: 17 évesen megcsaltam az akkori pasim - a megcsalás egy csókot jelentett a gyakorlatban, már akartam szakítani addigra a pasimmal csak nem tudtunk találkozni egy darabig, én meg nem akartam telefonon intézni. Hagytam hogy megcsókoljon egy másik srác. Pár napon belül találkoztunk és szakítottam, de a csókról nem beszéltem. Bánom azóta is az egész sztorit. (Pedig nem tegnap történt)
Plusz elég "fapados" titkom hogy egy rövid ideig (értsd: kb egy hétig) cigiztem kamaszkoromban, annak ellenére hogy előtte is és azóta is undorozok a dohányfüsttől, én se értem mi ütött belém, de ezt a szüleimnek semmi pénzért nem vallanám be, életem végéig hallgatnám hogy bezzeg anyummal mennyit veszekedtem hogy szokjon le... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!