Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen "titkaid" vannak amik...

Milyen "titkaid" vannak amik nagy titoknak számítanak?

Figyelt kérdés

Nekem:

8 féle kábítószert kipróbáltam. 3-at rendszeresen használok is.

Rendszeresen: havonta 1-szer kb.

júl. 23. 21:32
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Vannak bizonyos fétiseim, és szoktam nőket támogatni, hogy segítsenek cserébe megélni ezeket.
júl. 23. 21:35
 2/10 anonim ***** válasza:
77%
2 emberrel ismerkedtem meg a neten, akikkel elég jóban lettem. Csak a nememről és a koromról is hazudtam. Kizarólag barati kapcsolat volt, a valós korom korosztalya amúgy
júl. 23. 21:37
 3/10 anonim ***** válasza:
73%
Miket hasznalsz kerdezo?
júl. 23. 21:44
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

A titok azért titok mert nem tudja rajtad kívül senki;)

Plusz azért vigyázz mert minden készülék lenyomozható így drogos ügyeket nem biztos, hogy ki kellene írnod.

Persze manapság a kutya se foglalkozik vele, de azért csak óvatosan.

júl. 23. 21:46
 5/10 anonim ***** válasza:
Torrentezés, zenék letöltése 3. fél által birtokolt oldallal.
júl. 23. 21:47
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Akkorák, hogy itt sem írom le.
júl. 23. 22:35
 7/10 anonim ***** válasza:
Almomba szexelek nehany munkatarsammal es meg csak nem is sejtik 🤣
júl. 24. 06:02
 8/10 anonim ***** válasza:

Volt néhány rossz döntés, amit nem szoktam reklámozni, rossz párkapcsolat, és ennek következtében anyagi összeomlás, újra kellett kezdenem az életem közel a harminchoz.

Titoknak inkább szexuális jellegű dolgaim vannak, hogy kikkel feküdtem le, és milyen kalandjaim voltak. Én inkább a szexben próbálkoztam, nem a drogokkal.

júl. 24. 09:30
 9/10 anonim ***** válasza:

Van egy, amit senki nem tud a világon rajtam kívül, és ez így is marad, a sírba viszem magammal. :D

De hogy írjak is valamit: 17 évesen megcsaltam az akkori pasim - a megcsalás egy csókot jelentett a gyakorlatban, már akartam szakítani addigra a pasimmal csak nem tudtunk találkozni egy darabig, én meg nem akartam telefonon intézni. Hagytam hogy megcsókoljon egy másik srác. Pár napon belül találkoztunk és szakítottam, de a csókról nem beszéltem. Bánom azóta is az egész sztorit. (Pedig nem tegnap történt)

Plusz elég "fapados" titkom hogy egy rövid ideig (értsd: kb egy hétig) cigiztem kamaszkoromban, annak ellenére hogy előtte is és azóta is undorozok a dohányfüsttől, én se értem mi ütött belém, de ezt a szüleimnek semmi pénzért nem vallanám be, életem végéig hallgatnám hogy bezzeg anyummal mennyit veszekedtem hogy szokjon le... :D

júl. 24. 11:51
 10/10 Metionin ***** válasza:
Nagyok nincsenek, csak olyan dolgok, amikről nem szívesen beszélnék de amúgy millió ember elkövette őket vagy megtörtént velük és csak az adott ember láthatja őket nagyobb dolognak. Amúgy meg semmiségek. Ami említése méltó lehet, hogy anyám a fél életemről nem tud, már iskolás koromban sem tudott. Tök normális dolgok voltak ezek is de titokban kellett őket csinálnom, mert nem engedte volna vagy károm származott volna belőle. Később meg amikor elköltöztem, csak simán nem mondtam el semmit.
júl. 24. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!