Attól függ hol. Vidéken jelentősen javítja az életminőséget, míg Budapesten teljesen felesleges pénzkidobás.
2024. márc. 2. 17:00
2/11 anonim válasza:
Nem fontos. Páromnak van jogsija, de még sosem láttam vezetni. Saját bevallása szerint sincs rutinja benne. Nekem jó a tömegközlekedés. Hosszú távra főleg kényelmes.
2024. márc. 2. 17:04
3/11 anonim válasza:
Nem érdekel. Páromnak és nekem is van jogsink, kocsink nincs nem is tervezünk ilyet a közeljövőben. Városban élünk, működik a tömegközlekedés vagy a bicikli.
2024. márc. 2. 17:07
4/11 anonim válasza:
Nekem fontos dolog a szabadsághoz. Nekem is van.
De az is rendben van, akinek nem számít.
2024. márc. 2. 17:07
5/11 anonim válasza:
Nekem az. Pestre bejutni busszal 1,5 óra, kocsival 40 perc. Legközelebbi Penny hozzánk 6km-re van, tesco 4km-re. Munkahelyem 10km, viszont nincs közvetlen buszjárat, 4x kellene átszállnom. 2 óra volna ez tömegközlekedéssel a szomszédos településre. Autóval 15 perc.
Az se mindegy, hogy a közös program felét utazással töltjük vagy magával a programmal.
Mind a 2en tudunk vezetni a párommal.
2024. márc. 2. 17:09
6/11 anonim válasza:
Nem érdekel. Páromnak nincs jogsija, autója sincs. 11 éve együtt vagyunk.
2024. márc. 2. 17:43
7/11 anonim válasza:
A jogsit valamelyest fontosnak mondanám, de ennél vannak fontosabb dolgok is azért. Az autó milyensége, márkája pedig nem érdekel, amíg nem eszi a rozsda, és megbízhatóan működik.
Akkor sem dől össze a világ, ha nincs jogsija, de nagyban könnyítené a dolgokat, ha lenne neki.
2024. márc. 2. 17:47
8/11 anonim válasza:
Nem kell jogsi meg auto. Erjen inkabb ra. Tomegkozlejedesen meg legabb van ideje olvasni,kepeznie magat.
Egyuttelesnel meg plane nem szamit.
2024. márc. 2. 17:48
9/11 anonim válasza:
Amíg nem volt, addig nekem se kellett. De jelentősen megkönnyíti az életet, munkavállalás, időspórolás szempontjából. Bizonyos helyekre sosem jutnánk el, vagy csak nagyon nehezen. Szóval már fontos.
2024. márc. 2. 19:32
10/11 anonim válasza:
Budapesten ha nem tomegkozlekedes, csak taxiba szallok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!