Attól függ hol. Vidéken jelentősen javítja az életminőséget, míg Budapesten teljesen felesleges pénzkidobás.
márc. 2. 17:00
2/11 anonim válasza:
Nem fontos. Páromnak van jogsija, de még sosem láttam vezetni. Saját bevallása szerint sincs rutinja benne. Nekem jó a tömegközlekedés. Hosszú távra főleg kényelmes.
márc. 2. 17:04
3/11 anonim válasza:
Nem érdekel. Páromnak és nekem is van jogsink, kocsink nincs nem is tervezünk ilyet a közeljövőben. Városban élünk, működik a tömegközlekedés vagy a bicikli.
márc. 2. 17:07
4/11 anonim válasza:
Nekem fontos dolog a szabadsághoz. Nekem is van.
De az is rendben van, akinek nem számít.
márc. 2. 17:07
5/11 anonim válasza:
Nekem az. Pestre bejutni busszal 1,5 óra, kocsival 40 perc. Legközelebbi Penny hozzánk 6km-re van, tesco 4km-re. Munkahelyem 10km, viszont nincs közvetlen buszjárat, 4x kellene átszállnom. 2 óra volna ez tömegközlekedéssel a szomszédos településre. Autóval 15 perc.
Az se mindegy, hogy a közös program felét utazással töltjük vagy magával a programmal.
Mind a 2en tudunk vezetni a párommal.
márc. 2. 17:09
6/11 anonim válasza:
Nem érdekel. Páromnak nincs jogsija, autója sincs. 11 éve együtt vagyunk.
márc. 2. 17:43
7/11 anonim válasza:
A jogsit valamelyest fontosnak mondanám, de ennél vannak fontosabb dolgok is azért. Az autó milyensége, márkája pedig nem érdekel, amíg nem eszi a rozsda, és megbízhatóan működik.
Akkor sem dől össze a világ, ha nincs jogsija, de nagyban könnyítené a dolgokat, ha lenne neki.
márc. 2. 17:47
8/11 anonim válasza:
Nem kell jogsi meg auto. Erjen inkabb ra. Tomegkozlejedesen meg legabb van ideje olvasni,kepeznie magat.
Egyuttelesnel meg plane nem szamit.
márc. 2. 17:48
9/11 anonim válasza:
Amíg nem volt, addig nekem se kellett. De jelentősen megkönnyíti az életet, munkavállalás, időspórolás szempontjából. Bizonyos helyekre sosem jutnánk el, vagy csak nagyon nehezen. Szóval már fontos.
márc. 2. 19:32
10/11 anonim válasza:
Budapesten ha nem tomegkozlekedes, csak taxiba szallok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!