Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha jo fizeto munkad lenne es...

Ha jo fizeto munkad lenne es atlagon felul keresnel, akkor mi szamitana?

Figyelt kérdés

Hogyan bannal a oenzzel?

Ugy gondolkoznal, hogy van es egyszer elunk, akkor eljunk rendesen. Szornad a penzt megvennel minden fekesleges dolgod, vagy pedig, gondolnal a jovodre es felre tennel, amennyit csak tudsz? Es ha felre teszed a penzt akkor bizony huzol egy hatart mar nem engedhetdz meg magadnak dolgokat?

Melyiket valasztanatok?

2023. szept. 29. 20:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
87%
mindig is félretettem, mindegy mennyit kerestem. Ahogy most is van, pedig átlagon felül keresek. Járhatnék drágább autóval és lakhatnék drágább házban, de minek? Nem tesz hozzá az életemhez semmit.
2023. szept. 29. 20:37
 2/14 anonim ***** válasza:
76%

Jól fizető munkám van és átlagon felül keresek.

Nem szórom a pénzt, de nem is annyit teszek félre "amennyit csak tudok".

Szóval azt gondolom, hogy a kettő között valahol. Nem spúrkodom, de nem is szórom a pénzt.

2023. szept. 29. 20:50
 3/14 anonim ***** válasza:
85%
Most pl az otthoni átlaghoz képest jól keresek, félre teszek, de azért nem is kuporgatok minden garasat. Eddig autóra gyűjtöttem, most lakásra.
2023. szept. 29. 20:51
 4/14 anonim ***** válasza:
76%
Az van.
2023. szept. 29. 21:24
 5/14 anonim ***** válasza:
76%
(Mindenkinek átlagon felüli jövedelme van - csak akkor mi az átlag jelentése számukra? :D)
2023. szept. 29. 21:38
 6/14 anonim ***** válasza:
76%
En a ketto kozott csinalom. Ugyahogy "szorom" a penzt, de szabok hatart. Minden honapban rakok felre
2023. szept. 29. 22:19
 7/14 anonim ***** válasza:
87%
Nos én 800ezret keresek, nem tudom ez mennyire átlag vagy sem, ebből havonta automatikusan 150ezret félreteszek, 300ezerből betakarom a lakhatást, rezsit, számlákat stb, a maradék pedig marad ételre, italra, szórakozásra. Én mondjuk mindig jól bántam a pénzzel, tudtam mikor mire lehet költeni, mikor kell kevesebbet költeni. Félretenni mindig szoktam, mert azért legyen tartalék pénz, amihez hozzáférek, ha szükség van rá, vagy hirtelen történne valami.
2023. szept. 29. 22:23
 8/14 anonim ***** válasza:
0%

Én havi 1 milliárd és 50 ezer forintot keresek. Ebből 1 milliárdot mindig félre teszek, 50 ezerből fizetem a rezsit, kaját. Üdv: egy hollywoodi liberális.

(Magyarán mondva itt tízből kilenc válasz kamu!)

2023. szept. 30. 04:04
 9/14 A kérdező kommentje:
Azert 800ezerbol csak 150 ezret felretenni. Na ez a penzszoras... en ezt nem csinalnam !
2023. szept. 30. 06:50
 10/14 anonim ***** válasza:
50%

Miért hihetetlen a 800k? Én is annyit keresek, persze németbe járok ki. Mindenkinek megvan rá a lehetősége. Vagy IT-ben is megkeresel otthon ennyit, diploma nélkül.

2023. szept. 30. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!