Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha mailben jeleznek vissza,...

Ha mailben jeleznek vissza, hogy számítanak a munkámra, a továbbiakkal kapcsolatban pedig majd keresnek, illik válaszmailt írni? Ha igen, miről?

Figyelt kérdés
2011. dec. 13. 11:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Ki írta a levelet? Van, hogy automatikus, akkor arra nem érdemes válaszolni. Ha személy, akkor írd vissza, hogy köszönöd, nagyon örülsz, és várod a hívásukat.
2011. dec. 13. 12:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Írhatsz választ, de felesleges. Nem fogsz többé hallani róluk.
2011. dec. 15. 01:46
 3/4 A kérdező kommentje:

:) Na persze...:) Te pontosan tudod, hogy melyik munkáltató hogyan viselkedik és mit tesz.

Csak tudnám, hogy akkor miért kaptam meg munkákat ilyen mailek után mégis? Na? Ja, persze, ismeretség miatt. Igen, előző életemben az összes eddigi munkáltatómat ismertem. Csak ez lehet a válasz.

2011. dec. 16. 13:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Nézd én csak azt mondom, hogy az ilyen válaszok többsége általában ezt jelenti. nem tudom, milyen típusú munka, de ha olyan, amire másik száz ember is jelentkezik, akkor kicsi az esélye, hogy pont neked adják, de azért elteszik az adataidat, hátha jó lesz még valamire.
2011. dec. 16. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!