Kinek mi a tapasztalata és a véleménye ezzel az oldallal kapcsolatban?
az alábbi blog végén található egy oldal a ,,katt ide" kék színű részre kattintva, ehhez szól a kérdés, csak nem lehet belinkelni, mert úgy reklámnak számít
előre is köszönöm a válaszokat
Hát, érdekes. Sok hasonló oldal van szerte a neten, amik állítólag elmondják neked a tutit, hogy hogyan lehetsz gazdag, de érdekes módon mindegyiknél az van, hogy előbb fizess be néhány tízezer forintot, és majd akkor megkapod A Nagy Módszert... vagy nem... vagy ha igen, akkor se mész vele semmire...
Itt viszont, akárhogy is nézem, nem látok semmi olyasmit, hogy bármennyit is be kellene fizetni. Ingyenes a regisztráció, és az utána küldött anyagukban sem kérnek pénzt semmiért.
Szóval én legalábbis nem látok itt lehúzást, mert egy filléremet sem kell elutalnom sehova vagy odaadnom senkinek. Ha meg ingyen küldenek egy kis olvasnivalót, aminek talán még hasznát is vehetem, hát küldjék, én nem ellenzem.
Nekem tetszik, kösz, hogy megmutattad! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!