SOS! Pályakezdőként érdekelne mások tapasztalata, véleménye a következő dologgal kapcsolatban. Ma voltam állásinterjún egy biztosítónál. Szerintetek?
Azt ajánlották h a kötelező pár napos képzés elvégzését követően (ami nekem 25. 000ftomban van) szerződést íratnak alá velem, melyet követően fix 150. 000ft lesz a bérem a köv hónapban, majd 100. 000 amíg beletanulok, és ezt követően teljesítménybéres. Ki kellene váltanom az egyéni vállalkozóit is. Ezt mennyire tartjátok jó ajánlatnak?pályakezdő vagyok, de már külön élek a párommal és nem szeretném hogy átverjenek..
köszike a segítséget előre is
Nem ajánlom hogy megcsináld, lehet hogy összejönne és milliomos leszel ebből, de nem hiszem.
Alapból 25e+10e (a vállalkozói) menne ki elején a zsebedből, és azt sem hiszem hogy az első hónapba ilyen sokat fizetnének, biztos van benne valami átverés. Én is már 3-4 ilyen interjún voltam és mindegyikbe volt valami csalás.
Am ez melyik cég?
Igen...center kérdés! MI a neve a cégnek? Azok alapján sokminden kiderül! Egyébként szerintem hazugság!
Ha már mindenképpen a pénzügyi piacon akarsz elhelyezkedni akkor ne egy biztosítónál tedd meg, mert az csak a torta egy szelete!
Kedves Kérdező!
Ami kell ehhez a munkához:
- rendkívül nyomulós, agresszív személyiség, hogy a csóró embernek is lenyomd a torkán a saját otthonának melegében a biztosítást.
- több 100 emberből álló értékes névlista. Lehetőleg olyanok szerepeljenek rajta, akik ismernek téged, hallgatnak rád, könnyen rá bírod őket venni bármire.
- végtelen kitartás és akarat.
- ha van komoly kapcsolatod, akkor nagy a valószínűsége, hogy rá fog menni erre a munkára, majd amikor éjszaka jársz haza rendszeresen a legutolsó ügyféltől, és közben nem kerestél semmit, akkor a párod vagy a családod lehet, hogy nem lesz elnéző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!