Ha jo fizeto munkad lenne es atlagon felul keresnel, akkor mi szamitana?
Figyelt kérdés
Hogyan bannal a oenzzel?
Ugy gondolkoznal, hogy van es egyszer elunk, akkor eljunk rendesen. Szornad a penzt megvennel minden fekesleges dolgod, vagy pedig, gondolnal a jovodre es felre tennel, amennyit csak tudsz? Es ha felre teszed a penzt akkor bizony huzol egy hatart mar nem engedhetdz meg magadnak dolgokat?
Melyiket valasztanatok?
2023. szept. 29. 20:34
11/14 anonim válasza:
A 800 ezres vagyok, én se otthon keresek ennyit. Ausztriában. Azért csak annyit teszek fèlre, mert a párom nem dolgozik és én tartom el magunkat, de ígyis jobban kijövünk, mintha otthon melóznánk. Nem beszélve az évi 2 'duplafizetésről' ami automatikusan el van téve. Otthon nem tudtam volna egyedül,de szerintem 2 fizuból sem évi 2 millió forintot megspórolni alsó hangon.
12/14 anonim válasza:
Átlagon felül keresek, sajátban, de így se jól.
Képzésekre (karrierváltással kerültem ide), fogorvosra és egyéb orvosokra, gyógytornászra, pszichológusra ment el a pénzem zöme. Ez minek számít? :'D
14/14 anonim válasza:
Felesleges dolgot sohasem vennék. Ha sok pénzem lenne, befektetném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!