Szerintetek melyek az fiú- illetve lánynevek, amelyek különlegesnek számítanak és miért ?
Igen, nehezebb különleges névvel. Kívülről ezt feltételezem. Meg kéne kérdezni őket, hogy ők hogyan látják, lehet, hogy nem is érzik, hiszen nekik a saját nevük a normális.
Jártam különleges nevű fiúval. Én már nagyon untam, hogy mindig megkérdezték tőle, hogy tényleg az-e a neve. Viszont nem cukkolták! Lehet, hogy csak engem zavart a neve?!
A személyiségünket egyébként teljesen meghatározza, milyen nevet kapunk a szüleinktől. Mindenki cipeli a maga keresztjét.
Kedves Dominik. (#1)
Tudtad, hogy tavaly, 2023-ban a te neved volt a leggyakoribb fiúnév?
Nem túl ritka. Bár valószínűleg nem tavaly születtél ha már ide írogatsz, de feltehetőleg a születésed idején is rajta lehetett a neved a top 10-es vagy 15-ös leggyakoribb nevek listáján. Anyukád egy tipikus felkapott divatnevet adott neked (szokták ezeket a neveket tucatneveknek is nevezni), nem egy különlegeset. Bár ettől függetlenül ő tarthatja különlegesnek. Mint ahogy több ezer másik szülő is annak tartotta, amikor nevet választott a születendő kisfiának.
Kedves hatos!
Nem a ritkaságról van szó, hanem a különleggességről a nevelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!