Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nem érzitek úgy, hogy az...

Nem érzitek úgy, hogy az orvos az egyik legtúlértekeltebb foglalkozás?

Figyelt kérdés
Multkor allapitottuk meg ismerosok kozott, mert ok is panaszkodtak arra ahogy a kliensekkel bannak. Maganban a vilag osszes penzet legomboljak, a korhazban meg siman leszarjak a fejed. Oszinten szolva ahanyszor nekem szuksegem lett volna orvosi ellatasra valamit mindig elb*sztak, pedig rutin dolgok voltak. Egyik hibajuk igazabol szerintem vegig fogja kiserni az egesz eletemet... A csaladomban nem egy embert diagnosztizaltak felre, volt aki meg is halt miatta. En teljesen ugy veszem eszre, hogy amint valami kicsit komplikaltabb problema van azt se tudjak mit csinaljanak... Kedvencem a haziorvosom aki meg se vizsgalt miota nala vagyok, sot be se menjek a rendelobe kiir majd tappenzre csak mondjam meddig kell. A regebbi orvosom at antibiotikumot gyakorlatilag mindenre IS felirta, pedig en laikuskent tudom, hogy ez egy rohadtul nincs rendben. Tulajdonkeppen azon kivul, hogy beutalot irnak nekem a korhazba semmi mast nem csinalnak...Az elegedetlenseg azert megvan, mert penzehes nagy reszuk pedig szerintem nem vegeznek sokkal ertekesebb munkat mint mas hivatasok megis megkapjak a tobb millios penzeket, a hozzaallasukat az emberhez inkabb hagyjuk. (tisztelet a kivetelnek)

júl. 23. 09:03
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Szakmailag vannak túlértékelve miközben meggyőződésem, hogy jó pár nem is ért igazán a területéhez vagy csak simán nem érdekli mi lesz az emberrel egy-egy döntése miatt.
júl. 23. 11:30
 22/26 anonim ***** válasza:
92%
#21: Nem igaz.
júl. 23. 11:39
 23/26 anonim ***** válasza:
81%

Kérdező!

Mondj egy megoldást a problémádra! De olyat amivel maradéktalanul meg leszel elégedve, és a többi betegnek is jó, valamint nem generál még nagyobb orvoshiányt! Várom a megoldástervezetedet.

júl. 23. 11:43
 24/26 anonim ***** válasza:
50%

#21 miért lennének szakmailag túlterhelve?

Ez a munkájuk.

júl. 23. 11:49
 25/26 anonim ***** válasza:

Ha a fizetést, a paraszolvenciát, a magáneü.-t nézem, akkor az egyik ilyen terület. De ilyen még pl.: az ügyvéd, az informatikusok egy csoportja, stb.

Olyannak képzelik magukat, mintha mindenhatók lennének, hogy az ő kezükben van minden, az életünk is.

júl. 23. 19:37
 26/26 anonim ***** válasza:
Attól, hogy nem viselkedik minden orvos kedvesen, meg van kókler orvos, attól még az orvos mint olyan nem túlértékelt foglalkozás, mert igenis rengeteg a haszna. Tudnék pár szerintem jóval túlértékeltebb foglalkozást mondani, pl. life coach, influencer, bankár, politikusok többsége.
júl. 24. 23:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!