Milyen végzettséggel rendelkezők írnak itt kommenteket? És mi a foglalkozásuk?
Figyelt kérdés
2023. jún. 24. 23:24
1/29 anonim válasza:
Vendéglátós vagyok. Jelenleg munkanélküli.
3/29 anonim válasza:
Közgazdász
Kertészeti vállalkozásunk van a feleségemmel.
4/29 anonim válasza:
érettségi, csoportvezető + mellette ev
5/29 anonim válasza:
Pénzügy és számvitel
Szabadúszó vagyok 2020 óta
6/29 anonim válasza:
Rendszergazdakénk dolgozom, de valamennyire jártas vagyok villanyszerelés terén is. Ebből kifolyólag, többnyire a számtech és néha az otthon témában írok válaszokat szakmai kérdésekben, nem szakmaiban pedig amire tudok értelmes választ adni, ha nem vagyok biztos valamiben akkor vagy nem írok választ, vagy utánanézek és utána válaszolok. Ja, a végzettségem neve: informatikai rendszer- és alkalmazás üzemeltető technikus
7/29 anonim válasza:
Gépészmérnök
Jelenleg munkakereső/4 hónapja
8/29 anonim válasza:
Eladó
Jelenleg egy közértben dolgozom de azt nem árulom el hogy melyikben 😅
9/29 anonim válasza:
Eü dolgozó, felsőfokú végzettség.
10/29 anonim válasza:
Én csak annyit árulok el, hogy itt nem szokták elhinni, hogy az a foglalkozásom, ami, akik meg élőben ismernek, nem hiszik el, hogy ide szoktam írkálni/trollkodni. :P :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!