Valami egészséggel foglalkozó "szakma" vagy foglalkozás van amivel tudnék pénzt keresni viszonylag könnyedén?
Figyelt kérdés
Olyanra gondoltam amihez nem kell 3-6 év egyetem meg ilyesmik. Pl: Táplálkozási tanácsadó vagy személyedző vagy ilyesmik. Most pont ez a kettő jutott eszembe de szeretnék még több ilyesmit megismerni, szóval aki képben van ezzel kapcsolatban az kérem segítsen.
Közben ahogy írom eszembe jutott a fogtechnikus is, de az szerintem egyetemi tanulmányokat igényel...
Szóval ja ilyesmik érdekelnének. Nyilván előny lenne otthonról, de nem probléma igazából ha nem.
2023. ápr. 25. 09:59
1/1 anonim válasza:
Talpreflexológia is sikeres tud lenni. Nem hosszú a képzési ideje. Ha azt nézzük, akkor a life coach sem hosszú, de nagyon telített a piac e téren, és sok a kókler benne. Mentálhigiénés tanácsadó is kelendő, ha van ügyfélköröd. (F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!