Nem érzitek úgy, hogy az orvos az egyik legtúlértekeltebb foglalkozás?
Én nem értem azt amit te állítasz az orvosokról. Így nem értek veled egyet.
Váltás háziorvost!
Nagyon sokszor van az ha elmész az orvoshoz fejfájással akkor a világ legjobb orvosa sem tudja megmondani, hogy mitől fáj a fejed. Az orvosok nem látnokok. Nem tudjuk egy pillantás után megmondani 100% pontossággal, hogy mi bajod van.
OFF: Legyél olyan orvos, mint amilyen háziorvost szeretnél magadnak!
#12 Ha normalisan elolvasnad amit irtam latnad, hogy nem a sajat tapasztalataimbol szurtem ezt le. Egyebkent nem veletlen tettem oda,hogy "tisztelet a kivetelnek". Ennek ellenere szerintem rohadtul verlazito mikor egy surgos dologgal elmegy az ember maganba, erre kb a 2 perces vizsgalatot kovetoen semmire se jut, meg csak megoldasi javaslat sincs ( mas vizsgalatot lusta vegezni) igazan majd benyogi " 25 ezer lesz" Jojjon vissza 2 het mulva is...mondom apad f*szat mar bocsanat.
Koszonom a valaszokat!
Javaslom ne menj orvoshoz! Ennek több előnye is van:
1. Nem kezelnek félre. Te biztosan jobban diagnosztizálod a saját bajod, mint az orvosok.
2. Nem fizetsz a magánorvosnak és megmarad a pénzed.
3. Nem írsz ki a gyakorira több orvosgyűlölő kérdést.
Nem érzem túlértékeltnek, hisz szükség van rájuk, és szerintem te se, csak nem tudod a szó értelmét vagy normálisan kifejezni ami a szúrja a begyed. Amúgy megértem a problémád.
Nem túlértékeltek, hanem helyesen fogalmazva beképzeltek. Élet és halál urainak képzelik magukat, mindenkinél okosabbnak és sokan nulla hivatás tudattal. Rájuk vagy szorulva és ők ezzel csúnyán visszaélnek. Amikor jelentkeztek az orvosira valszeg csak a pénz meg a merdzsó lebegett a szemük előtt.
Amúgy sok magyar orvos rendkívül korlátolt. Nem nyitottak az alternatív gyógyászat felé és itt NEM a homeopátiát értem. De pl a több 1000 éves akkupunktúrát lefitymálják, vagy azért mert a múlt héten a gyógyszerügynök jó pénzt ígért X gyógyszer terítéséért, vagy mert szűklátókörű. Kínában eközben az orvosi tananyag szerves része, akárcsak az anatómia! Vizsga is van belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!