Miért nyáron veszik ki az emberek a legtöbb szabadságot?
"Télen a fos időjárás"
Mondjuk a legfosabb időjárás éppen most van, ahogy minden évben.
"téli levertség, kimerültség, depresszió miatt nem lehet túl sok és elég kellemes programot csinálni."
A szabadságnak éppen az lenne a lényege, hogy kiszabaduljál a levertségből meg a depresszióból.
Nyáron a munkahelyen se vagyok levert meg depresszív. :)
1, Ahogy a 8-as írja, sajnos én se tudok januárban utazni a Maldív szigetekre, be kell érnem a horvát Adriával pl., ami télen azért, lássuk be, elég hideg. Szóval marad az, hogy nyáron megyek tengerhez nyaralni.
2, A gyerekeimnek nyári szünet van, emiatt is kell nyárra a szabi.
3, Én év végén is ki szoktam venni másfél-két hetet az ünnepek táján, de mivel hideg van, szar az idő, hó és jég meg már rég nincs, igazából akkor a karácsonyi látogatásokon kívül nem sok mindent csinálunk. Ugyanez a szitu ősszel, állandóan esik, arra minek vegyek ki szabit, hogy otthon bambuljak.
Szóval a fentiek miatt inkább a tavasz-nyár az, amikor valami értelmét is érzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!