Felmondás jelei a cuccok összepakolása-hazahordása, emberek kerülése-senkivel nem beszélés, nyári szabadságolások leszarása?
Ezek a közelgő felmondás jelei lehetnek?
Szinte minden személyes cuccát hazahordta (családi kép, virágcserép, vízforraló stb)
Az íróasztalán összepakolt rendet tett, így voltaképp 1 perc alatt átadható a munkakör (minden mappázva rendezve)
Minden munkatársat kerül senkivel se beszél (jó napot-viszlát ennyi)
Félrevonultan telefonálgat, udvarra kimegy telefonálni
Nem egyeztet senkivel a nyári szabadságról azt mondja írjatok be ahova akartok és legyint
Vagyis 100% a felmondás?
van aki szerint magánéleti gond. mondtam erre biztos nem azért vitte haza a vízforralót mert megcsalja a nője. hanem azért mert nem lesz már rá szüksége-itt.
persze azért ráért volna az utolsó nap elvinni
Én akkor viselkedtem így, amikor öngyilkos akartam lenni. Hazahordtam mindent az irodából, ne maradjanak az én cuccaim ott a halálom után... Aztán végül mégsem tettem meg, úgyhogy visszacuccoltam. :D
Amúgy a legegyszerűbb lenne a kollégát megkérdezni, ha kíváncsiak vagytok rá.
"Amúgy a legegyszerűbb lenne a kollégát megkérdezni, ha kíváncsiak vagytok rá."
Szerinted majd őszinte választ ad.... nem hülye az. Vagy elküld a retekbe (közöd???) vagy ad valami szarkamu kitérő választ.
Én se mondanám meg ha felmondok. senkinek köze hozzá semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!