Miért nyaralnak az emberek idén, szerintük rendben van a világ? Aki nyaralni megy nem szégyelli magát, hogy egy rossz világban a jó élvezeteknek hódol?
Igen. Szerintük rendben van így. Szerintem nincs minden rendben, de ha lenne hozzá megfelelő partner én is élménnék nyaralni.
Ugyanis attól hogy én lelki nyomorult leszek a rekreáció hiánya miatt, még senkinek nem lesz kisebb a problémája.
35F
Nincs rendben szinte semmi sem a jelen világban, de minden kukacoskodás nélkül: mikor volt utoljára olyan, hogy teljesen rendben lett volna minden, vagy legalábbis nagyjából?
Ilyen alapon fel lehetne hozni azt, hogy vannak olyan részei a világnak, ahol internet, sőt, megfelelő áram-, és vízellátás sincsen, az étel sem elegendő. Akkor most ezeket is mellőzzük? Nem arról van szó, hogy mindenünket adjuk fel, csak, mert sajnos vannak, akiknek ilyenek nem adatnak meg, hanem mértékkel és ésszel kell fogyasztani szolgáltatásokat, termékeket.
Mi idén jutunk el 5 év után először nyaralni, és nem szégyellem magam érte. Tudatos vásárlók, fogyasztók vagyunk, nem pazarolunk, nem költünk felesleges cuccokra.
Pontosan azért, mert addig kiszakad ebből és a mókuskerékből az agyam. S egyébként én pont nem rongyrázó nyaraláson voltam, csak szolídan, és szolídan is szeretem.
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!