Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért nyaralnak az emberek...

Miért nyaralnak az emberek idén, szerintük rendben van a világ? Aki nyaralni megy nem szégyelli magát, hogy egy rossz világban a jó élvezeteknek hódol?

Figyelt kérdés
Vagy ennyire úrrá lett az apátia az embereken?
júl. 20. 18:00
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
70%

Igen. Szerintük rendben van így. Szerintem nincs minden rendben, de ha lenne hozzá megfelelő partner én is élménnék nyaralni.

Ugyanis attól hogy én lelki nyomorult leszek a rekreáció hiánya miatt, még senkinek nem lesz kisebb a problémája.

35F

júl. 20. 18:40
 12/21 Noren1989 ***** válasza:
4%
Elmeséled, h mi köze a kettőnek egymàshoz?
júl. 20. 18:41
 13/21 anonim ***** válasza:
49%
#7: ilyen megfontolásból nem kétszer kellene mennie, hogy amíg csak annyira rossz, hogy legalább el tud menni, akkor menjen? Lehet jövőre már nem tud, mert minden egyre rosszabb
júl. 20. 18:53
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Te miért gépezel egész nap? Nem szégyelled magad? Hiszen a világ rosszabbik felén internet sincsen.
júl. 20. 21:17
 15/21 anonim ***** válasza:
68%
Csak megsúgom, a turizmus az egyik fő mozgatórugója a világgazdaságnak.
júl. 20. 21:20
 16/21 anonim ***** válasza:
55%
Ha nyaralni mennék, jobb lenne a világ, mert eggyel több boldog ember lenne benne. De mivel szar a világ, ezért megint nem megyek nyaralni, így szar világ is marad!
júl. 20. 22:14
 17/21 anonim ***** válasza:
Ki a szrt erdekel a vilag magaddal foglalkozz meg azzal akit szeretsz, meg jo hogy nyaralunk
júl. 20. 23:48
 18/21 anonim ***** válasza:

Nincs rendben szinte semmi sem a jelen világban, de minden kukacoskodás nélkül: mikor volt utoljára olyan, hogy teljesen rendben lett volna minden, vagy legalábbis nagyjából?

Ilyen alapon fel lehetne hozni azt, hogy vannak olyan részei a világnak, ahol internet, sőt, megfelelő áram-, és vízellátás sincsen, az étel sem elegendő. Akkor most ezeket is mellőzzük? Nem arról van szó, hogy mindenünket adjuk fel, csak, mert sajnos vannak, akiknek ilyenek nem adatnak meg, hanem mértékkel és ésszel kell fogyasztani szolgáltatásokat, termékeket.

Mi idén jutunk el 5 év után először nyaralni, és nem szégyellem magam érte. Tudatos vásárlók, fogyasztók vagyunk, nem pazarolunk, nem költünk felesleges cuccokra.

júl. 21. 13:39
 19/21 anonim ***** válasza:
Ez most az a szintű vekengés, amikor "edd meg a kaját, amitől hányingered van, mert Afrikában éheznek". Attól másnak nem lesz jobb, hogy én megvonok magamtól olyan dolgokat, amik engem boldoggá tesznek. És attól sem lesz jobb senkinek, hogy JóskaPista a nyaralás helyett bámulja a falat otthon.
júl. 24. 23:59
 20/21 anonim ***** válasza:

Pontosan azért, mert addig kiszakad ebből és a mókuskerékből az agyam. S egyébként én pont nem rongyrázó nyaraláson voltam, csak szolídan, és szolídan is szeretem.

35/F

aug. 1. 13:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!