Akik bajban hátat forditanak amikor meg minden rendben van tapadnak, azoknál hogy lehet elérni, hogy ő érezze magát kellemetlenul, ne én tölük?
Persze hogy nem veszem barátnak se meg senkinek.
De szeretném hogy nekik legyen kellemetlen, ne nekem. az érezze magát rosszul aki megérdemli. Ne én.
2es jól mondja, csak akkor törődnek veled amikor nekik valami hasznuk van belőle, így nem fogod tudni elérni sehogy se hogy kellemetlenül érezzék magukat, mert nem kötődnek hozzád érzelmileg.
Hidd el ha mindenkivel ezt csinálják, az emberek megunják és hamar otthagyják őket. Kivéve a palimadarakat, akiknek ők az egyetlen barát lehetőségük, és nem láttják a hibát a képen.
En csak attol lennék egyensulyban hogy az érezze magát rosszul aki megèrdemli.
Ne az aki nem.
Legyen neki kellemetlen.
Lehet vmi olyasmi trükköt alkalmazok majd hogy "versenyeztetem".
Pl. Beszelek neki valakirol hogy x y képzeld mennyit tett értem ritka az ilyen, a legtobb senkiházi bajban elrohan, az a srác meg az isten. Amikor senki nem volt ő az aki odaállt mellém. Felnézek rá meg hálás vagyok.
Bajban látszik meg az kik veszik körül az embert.
De. Más ötletek kellenének mert lehet ez s csak empatia alapu.
De a pasikat ahogy ismerem nehezen viselik ha más pasik vannak eléjük helyezve.
Ez pont az ami miatt te nem értettél velem egyet. Nem fogják ezek meghatni őket.
Az ilyen emberek felfogását amúgy sem értem, úgyhogy nem tudok tanácsot adni benne. De neked hajrá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!