Miért van az hogy a hónaljam, olyan mintha be füledne??De jobban a bal oldalit érzem, és így elég kellemetlen érzés. Dokinál is voltam, minden rendben van
Kristálynak hívják azt a deonak kinéző terméket, amelynek nincs semmi szaga, de megakadályozza a baktériumok elszaporodását, és nem is fülled be a hónaljad tőle.
Van belőle több márka is, de így kell keresni, ezen a néven.
Minden jót.
Hali.
Én konkrétan ezt használom:
De ebben nem lesznek különbségek, mert ugyanaz az anyag.
Üdv, és béke.
Ez teljesen uniszex, mert nincs benne illatanyag.
Nem olyan, mint egy hagyományos kenőcsszerű deo.
Ez egy kristálykő darab, amit bevizezett tiszta hónaljra hordasz fel, és rossmannba, dm-ben, szerintem tescoban, egyéb helyeken is meg lehet kapni, általában egy fajtát.
Pont azért, mert igazából mindegy, ki gyártja, ez teljesen azonos anyag, csomagolástól függetlenül.
Egy összetevőből áll.
Nekem egyszer volt rosszabb szitu is, amikor be is pirosodott, meg elkezdett nedvedzeni…
Clotrimazole, betamethasone dipropionate 1%/0,05% oldotta csak meg, és már minden ágyékra elkezdett átterjedni.
De ez egy amerikai kenőcs volt, a hajón kaptam a hajóorvostól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!