Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért van az hogy a hónaljam,...

Hambi20 kérdése:

Miért van az hogy a hónaljam, olyan mintha be füledne??De jobban a bal oldalit érzem, és így elég kellemetlen érzés. Dokinál is voltam, minden rendben van

Figyelt kérdés
2022. jún. 17. 05:12
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
De most hogy lebarnultam ott is, mintha jobb lenne, de nem akarom elkiabálni. De amit írtál kristályt ki fogom próbálni. Anno régen fiatal koromban volt olyan, emlékeim szerint, hogy a mel bimbóm fázott meg télen, és akkor is elég kellemetlen volt
2022. jún. 17. 21:04
 12/13 anonim ***** válasza:

Semmi jó nem jut eszembe.

Megkíméllek ettől.

Testileg szenvedek.

Roncs vagyok.

Vigyázz az egészségedre, élvezd az életed, kergesd a csajokat, mondd meg nekik a frankót, lazán.

Légy boldog.

Én sose tudtam igazán az lenni. Mindig örlődtem, aztán mindig szenvedés volt minden próbálkozás.

Most meg minden öt perc állás után egy óra mocorgás, hogy ne feszüljön, fájjon a hátam.

Csak az uszoda és vissza.

Hátra vigyázz.

2022. jún. 17. 22:20
 13/13 A kérdező kommentje:

Hát nagyon köszi a segítséget

👍👍👍.Már vagy 20 éve ezel kinlodok, igaz előbb is irhatam volna ide 😒 .

2022. jún. 23. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!