Akinek kellemetlen a lehelete, annak lehet az az oka, hogy emberileg nincs valami rendben?
Figyelt kérdés
Pl. kétszínű, sumák, stb.2018. nov. 1. 07:39
1/16 anonim válasza:
Nem. Azt jelenti, hogy a fogaival vagy az emésztésével nincs minden rendben. Véleményem szerint sok betegségnek vannak pszichoszomatikus gyökerei, de ez már a ló másik oldala szerintem.
2/16 A kérdező kommentje:
Úgy értem sosem adja ki magából, amit másokról gondol, de egy másik irányba viszont igen. Vagy lelkiismereteti ok. Tudniillik azért írtam ki a kérdést, mert van egy ismerősöm, akire mindezek a külső-belső tulajdonságok igazak, csak az érdekelt, hogy van-e ok-okozati összefüggés.
2018. nov. 1. 08:07
4/16 anonim válasza:
Hogy függnek màr össze, gondolkozz már egy kicsit.
Az, hogy valaki kétszínű, miert okozna kellemetlen lehelletet?
5/16 anonim válasza:
Nekem egyáltalán mem büdös a szám, mégis gэci vagyok.
6/16 anonim válasza:
Képtelen vagyok felfogni, hogy sikerült összekötni a kettőt...
7/16 anonim válasza:
Akkor a parlament illatát innen érezném...
8/16 A kérdező kommentje:
Tipikus velejéig romlott nőszemély 😂😂
2018. nov. 1. 12:41
10/16 anonim válasza:
Nem függ össze.
A szájszag okai általában:
-fog probléma, sokáig összecsukott száj amiben megáll a nyál, gyomor problémák, vagy/és szimpla igénytelenség.
Ha személyiséget akarsz javaslom:
Horoszkóp átlag leírása a csillagjegyekről
Jellem és arc diagnosztika
Kedvelt és utált színek (színek és személyiségek- google)
Ezekhez ha valakik érteken s megfelelően tudják alkalmazni/elemezni a másikat szinte 90%-ban kiismeri a másikat. :)
+link a személyiség típus meghatározásához:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!