Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért nyaralnak az emberek...

Miért nyaralnak az emberek idén, szerintük rendben van a világ? Aki nyaralni megy nem szégyelli magát, hogy egy rossz világban a jó élvezeteknek hódol?

Figyelt kérdés
Vagy ennyire úrrá lett az apátia az embereken?
júl. 20. 18:00
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
92%
Volt már olyan, hogy a világban minden tökéletesen rendben volt? Ez alapján bűn volt feltalálni a nyaralást.
júl. 20. 18:04
 2/21 anonim ***** válasza:
92%

Nézd meg, az apátia szó jelentését, mert teljesen rosszul használod.

Miért, ha nem mennek nyaralni, akkor jobb lesz a világ, vagy jobb lesz bárkinek is? NEM, csak nekik lesz rosszabb, teljesen értelmetlenül.

Vagy te nem eszem minden nap többször? Mert nagyon nem vagy empátiás az afrikai és indiai (meg egyéb) éhezökkel szemben! A te logikáddal nem ehetnél, mert másoknak nem jut.

júl. 20. 18:05
 3/21 anonim ***** válasza:
89%
Hogy függ össze a 2 dolog?
júl. 20. 18:05
 4/21 anonim ***** válasza:
89%
Ennyi erővel én is széyellem magam, mert épp vacsorázok, pedig idén is nagyon sok gyerek fog évet ismételni. :D
júl. 20. 18:06
 5/21 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem, aki tisztességes úton jutott hozzá ahhoz, amiből nyaralni megy, az hadd menjen.

Legalább neki jusson ki egy kicsit a pihenesből meg a jóból, ha mát nekem pl nem jutott ki. Nekem is sz@rul esne, ha megdolgoztam volna érte, és végre örülhetnék neki, de körülöttem meg nekem esnének, mert dögöljön meg a szomszed tehene is.

DE!

Ez nem igaz arra, aki tisztességtelen uton jutott hozzá ahhoz, amiből nyaral.

Szamoljon el a lelkiismeretével, ha tud. Az ellen úgyse tud futni, úgyse tudja becsapni, max elhallgattatni tudja. Csak kérdés, hogy a nagy elhallgattatáshoz milyen eszközök kellenek, és milyen torz embert csinál belőle. Remélem jól alszanak!

júl. 20. 18:09
 6/21 anonim ***** válasza:
85%
Elfelejtetted reggel bevenni az antidepresszánst?
júl. 20. 18:15
 7/21 A kérdező kommentje:
Lehet kicsit rosszul tettem fel a kérdést, szóval a nyaralás az jó, tényleg menjen mindenki, de hogy van úgy kedve bárkinek, hogy hazajön és tudja, hogy egy olyan világ a mindennapi világ, ami egyre élhetetlenebb, egyre több korláttal, és tényleg afelé tart minden, mintha nemsoká az emberi örömöt (beleértve a nyaralást is) felváltanák a robotok, gépek, digitális dolgok.
júl. 20. 18:18
 8/21 anonim ***** válasza:
69%

Rendszeren utazok pusztán azért, mert szeretek. Számomra ez egy ugyanolyan hobbi, mint az írás vagy a lovaglás.

A világ sose volt tökéletes és sajnos, sosem lesz az. Miért mondjak le egy utazásról, csak azért, mert mások szenvednek? Nekik talán jobb lesz bármi attól, hogy nem megyek el Versailles-ba?

A #7-es hozzászólásodban elég furcsán fogalmaztál, kicsit mintha félreértenéd az erősödő digitalizáció fenyegetéseit és hátrányait.

25/N

júl. 20. 18:31
 9/21 anonim ***** válasza:
81%

Nem mindenkinek van üldözési mániája, ellentétben veled.

DE ettöl függetlenül is, akkor legalább két hétre nem ezekkel a rémképekkel foglalkozik, kicsit feltöltödik

júl. 20. 18:32
 10/21 anonim ***** válasza:
44%
#7 ez így nem igaz. A világ évről évre jobb hely. A 21. század békés (pár pici háborút leszámítva), az embereket nem fenyegeti halálos járvány (a covid eléggé fel volt fújva), az embereknek több a szabadideje mint 100 éve, viszonylag egészségesen élünk, nem vagyunk röghöz kötve stb. A világ folyamatosan fejlődik, egyre jobb életünk van. Én legalábbis biztosan nem szívesen élnék a világháború alatt, középkorban vagy az ókorban. Egyre kényelmesebb az életünk, de persze ezt nem vesszük észre, mert benne vagyunk, ezt éljük meg nap mint nap. Jó dolgunkban azt se tudjuk mire panaszkodjunk épp, közben meg öt perc távolságra van a sarki bolt, ahonnan élelmet szerzünk, télen fűtött lakásokban vagyunk, ha másik városba kell utaznunk, az nem napokig tart, egy gombnyomásra rendelkezésünkre áll a világ összes információja. Úgyhogy nem, én egyáltalán nem látom olyan borúsan a dolgokat mint te. Hálás vagyok hogy Európában élhetek és hogy ebbe a korba születtem. Rossz dolgok mindig voltak és lesznek is. Viszont a mostani kornál egyelőre még nem volt jobb a történelem során.
júl. 20. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!