Miért nyaralnak az emberek idén, szerintük rendben van a világ? Aki nyaralni megy nem szégyelli magát, hogy egy rossz világban a jó élvezeteknek hódol?
Nézd meg, az apátia szó jelentését, mert teljesen rosszul használod.
Miért, ha nem mennek nyaralni, akkor jobb lesz a világ, vagy jobb lesz bárkinek is? NEM, csak nekik lesz rosszabb, teljesen értelmetlenül.
Vagy te nem eszem minden nap többször? Mert nagyon nem vagy empátiás az afrikai és indiai (meg egyéb) éhezökkel szemben! A te logikáddal nem ehetnél, mert másoknak nem jut.
Szerintem, aki tisztességes úton jutott hozzá ahhoz, amiből nyaralni megy, az hadd menjen.
Legalább neki jusson ki egy kicsit a pihenesből meg a jóból, ha mát nekem pl nem jutott ki. Nekem is sz@rul esne, ha megdolgoztam volna érte, és végre örülhetnék neki, de körülöttem meg nekem esnének, mert dögöljön meg a szomszed tehene is.
DE!
Ez nem igaz arra, aki tisztességtelen uton jutott hozzá ahhoz, amiből nyaral.
Szamoljon el a lelkiismeretével, ha tud. Az ellen úgyse tud futni, úgyse tudja becsapni, max elhallgattatni tudja. Csak kérdés, hogy a nagy elhallgattatáshoz milyen eszközök kellenek, és milyen torz embert csinál belőle. Remélem jól alszanak!
Rendszeren utazok pusztán azért, mert szeretek. Számomra ez egy ugyanolyan hobbi, mint az írás vagy a lovaglás.
A világ sose volt tökéletes és sajnos, sosem lesz az. Miért mondjak le egy utazásról, csak azért, mert mások szenvednek? Nekik talán jobb lesz bármi attól, hogy nem megyek el Versailles-ba?
A #7-es hozzászólásodban elég furcsán fogalmaztál, kicsit mintha félreértenéd az erősödő digitalizáció fenyegetéseit és hátrányait.
25/N
Nem mindenkinek van üldözési mániája, ellentétben veled.
DE ettöl függetlenül is, akkor legalább két hétre nem ezekkel a rémképekkel foglalkozik, kicsit feltöltödik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!