Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Meghivnatok ezt az osztalytars...

Meghivnatok ezt az osztalytarsatokat az osztalytalalkozora?

Figyelt kérdés
Iden en szervezem az osztalytalit. Van egy volt osztálytársam aki gimiben csendes volt meg kicsit ilyen kiközösített. Viszont hallottam h egyetem alatt rossz társaságba keveredett meg hulyesegeket csinalt. A volt gimis barátai megszakitottak vele a kapcsolatot.Nem tudom emiatt meghivjam e.
júl. 17. 11:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
34%
#9 Elhiszem, hogy ilyen is van. Nekem más a tapasztalatom, sőt, nővéreméknek nemrég volt a 30 éves találkozójuk és ő is azt mesélte, hogy mennyire akart mindenki villogni, hogy mit ért el az életben.
júl. 17. 13:14
 12/14 anonim ***** válasza:
98%
Elég tré dolog lenne meg se hívni, felnőtt fejjel már túl kéne lenni ezeken a klikkesedéseken. Had döntse el ő, hogy akar-e menni.
júl. 17. 13:17
 13/14 anonim ***** válasza:
61%
Kivétel nélkül meghívnék mindenkit.
júl. 17. 13:26
 14/14 anonim ***** válasza:

Alap kultúra, hogy mindenkit meg kell hívni.

Ahogy írták, az sem biztos, hogy el akarna menni. Másrészt, az egyetem óta is változhatott a helyzeze, akár még jó lehetőség lenne elmondania mi történt vele akkoriban és kibékülni a régi barátokkal.

júl. 24. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!