Meghivnatok ezt az osztalytarsatokat az osztalytalalkozora?
Figyelt kérdés
Iden en szervezem az osztalytalit. Van egy volt osztálytársam aki gimiben csendes volt meg kicsit ilyen kiközösített. Viszont hallottam h egyetem alatt rossz társaságba keveredett meg hulyesegeket csinalt. A volt gimis barátai megszakitottak vele a kapcsolatot.Nem tudom emiatt meghivjam e.júl. 17. 11:59
11/14 anonim válasza:
#9 Elhiszem, hogy ilyen is van. Nekem más a tapasztalatom, sőt, nővéreméknek nemrég volt a 30 éves találkozójuk és ő is azt mesélte, hogy mennyire akart mindenki villogni, hogy mit ért el az életben.
12/14 anonim válasza:
Elég tré dolog lenne meg se hívni, felnőtt fejjel már túl kéne lenni ezeken a klikkesedéseken. Had döntse el ő, hogy akar-e menni.
14/14 anonim válasza:
Alap kultúra, hogy mindenkit meg kell hívni.
Ahogy írták, az sem biztos, hogy el akarna menni. Másrészt, az egyetem óta is változhatott a helyzeze, akár még jó lehetőség lenne elmondania mi történt vele akkoriban és kibékülni a régi barátokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!