Meghivnatok ezt az osztalytarsatokat az osztalytalalkozora?
Figyelt kérdés
Iden en szervezem az osztalytalit. Van egy volt osztálytársam aki gimiben csendes volt meg kicsit ilyen kiközösített. Viszont hallottam h egyetem alatt rossz társaságba keveredett meg hulyesegeket csinalt. A volt gimis barátai megszakitottak vele a kapcsolatot.Nem tudom emiatt meghivjam e.
Lehet, hogy meg sem kell hívni és felbukkan, mint Stifler 😀
júl. 17. 12:12
4/14 anonim válasza:
Én nem értem, miért ne kellene meghívni?
júl. 17. 12:23
5/14 anonim válasza:
Minden osztálytársat illik meghívni. De ha kiközösítettétek, akkor nagy valószínűséggel úgyse akar látni titeket, nem fog elmenni.
júl. 17. 12:26
6/14 anonim válasza:
Mindenkinek joga van a meghíváshoz, aki az osztályba járt. A pletykákra meg nem kell hallgatni, az pedig csak egy dolog, hogy a barátaival nincsen kapcsolata.
júl. 17. 12:26
7/14 anonim válasza:
Ez egy olyan osztálytalálkozó, ahova csak tökéletes emberek mehetnek?
Mi a szűrő? Aki rossz társaságba keveredett, az nem mehet, de aki pl. elvált, az igen? Vagy hogy kell ezt elképzelni?
Ő is abba az osztályba járt? Igen! Akkor mi a gond?
júl. 17. 12:38
8/14 anonim válasza:
Én is csendes voltam gimiben, emiatt kiközösítettek. Hiába próbáltam barátkozni első évben, felesleges volt egy idő után. Meghívtak az öt és a tíz éves találkozóra is, de nem mentem el.
Mindenképpen hívd meg az említett személyt. Az osztály tagja volt. Majd eldönti elmegy-e.
N
júl. 17. 12:53
9/14 anonim válasza:
Amúgy ez az osztálytalálkozósdi szerintem egy óriási baromság. Elhiszem, hogy van, akinek jó, de nekem ezekkel mindig az volt a bajom, hogy egyrészt akivel jóban maradtam, azokkal tudok találkozni, amikor csak akarok.
Másrészt, a legtöbb osztálytalálkozó arról szól, hogy mindenki próbálja túllicitálni a többit, mint a facebookon és bizonygatni, hogy neki bejött az élet, van család, van jó állás, dől a lóvé 😀
júl. 17. 12:56
10/14 anonim válasza:
9, nem mindenhol ez van, emberfüggő is. Nálunk pl. főleg nosztalgiázás volt, valaki hozott régi dolgozatokat, az osztály szempontjából releváns iskolaújságot, diákelnök-választásos osztálypólót stb., néztünk szamáravatós, szalagavatós stb. videókat. Nyilván ezeket otthon egyedül is lehetne nézegetni, de teljesen más hangulatú, ha a régi osztálytársainkkal nézzük meg őket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!