Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha egy laposföldest kilőnének...

Ha egy laposföldest kilőnének az űrbe, és láthatná, hogy valójában nem lapos a Föld, akkor is kitalálná magának, hogy ez csak kamu, hogy pl. csak kivetitik neki a képet, vagy kénytelen lenne végre belátni az igazságot?

Figyelt kérdés
júl. 16. 12:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj a laposföldesekkel, hogy ők annyira dogmatikusan hisznek ebben az egészben, hogy bármire képesek lennének magyarázatot adni.

Van például ez a sztori, hogy egy üzletember felajánlotta a laposföldeseknek, hogy kifizeti az útjukat az Antarktikára, hogy láthassák a 24 órás napsütést, ezzel bizonyítva, hogy amiben hisznek, az bizony téves.

Na, a laposföldesek 90%-a valami mondvacsinált indok miatt nem akar részt venni benne. Például, hogy nem is az Antarktikára viszik őket, vagy aki elmegy, az a kormány által lefizetett, nem is igazi laposföldes, stb. Mindig van valami elképesztően nevetséges kifogásuk, pedig ha valóban részt vennének benne, könnyen eldönthető lenne a vita.

júl. 16. 17:16
 12/12 anonim válasza:
0%
Én a mai napig nem vagyok benne biztos hogy gömb sose ellenőriztem le.
aug. 12. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!