Ha egy laposföldest kilőnének az űrbe, és láthatná, hogy valójában nem lapos a Föld, akkor is kitalálná magának, hogy ez csak kamu, hogy pl. csak kivetitik neki a képet, vagy kénytelen lenne végre belátni az igazságot?
Figyelt kérdés
júl. 16. 12:50
1/12 anonim válasza:
A laposfölfhívők sztem csak poénbol azok vagy csak mert különcködni akarnak de valojában tudják hogy gömb.
2/12 anonim válasza:
Hát ha már eléggé beleélte magát a dologba, évekig kutatta, túl van 3000 családi vitán, 4000 munkatársi és haveri vitán emiatt, otthagyott már emiatt 5 nőt vagy 5 pasit, vagy őt hagyták ott emiatt, anyukája is azt mondja hogy csak rá ne kezdd fiam, akkor nyilván megmagyarázná magának hogy ez itt egy hiba a mátrixban. De amúgy laposföldes nem nagyon van, de sok hasonló nagyon is létezik.
3/12 A kérdező kommentje:
Remélem, hogy igazad van.
júl. 16. 13:03
4/12 A kérdező kommentje:
Mármint az első válaszolónak írtam, hogy remélem hogy igaza van :D
júl. 16. 13:03
5/12 A kérdező kommentje:
"De amúgy laposföldes nem nagyon van, de sok hasonló nagyon is létezik."
Ezt hogy érted? Sokan állítják, hogy a Föld lapos, ők nem laposföldesek?
júl. 16. 13:04
6/12 anonim válasza:
Nem mintha dícsérni akarnám a magyar népet, de szerintem ebben az országban ezt csak poénból csinálják. Vagy legalábbis 2 haverom csak röhögni szokott a lapos földes csoportban.
De ha pl Amerikát veszed, na ott sokan komolyan hisznek ebben...
7/12 anonim válasza:
Úgy hogy hasonló dolgokat állítanak úgy mint egy hit, nem úgy mint egy sima érdeklődési kör, vagy kíváncsiság, ami változhat ha megtudnak új fejleményeket. Hanem mint egy vallás, ami egy grammot se változhat mert valami miatt kell a lelküknek az a biztonság amit így kifejlesztettek, vagy a fennsőbbrendűség érzés.
8/12 anonim válasza:
5 Úgy értem hogy én még laposföldest sosem ismertem, és el se tudom képzelni hogy vannak, de ha vannak, hát vannak.
9/12 anonim válasza:
Nem látszik fentről sem, hogy gömb, hanem hogy lapos korong ami mindig felé fordul.
10/12 A kérdező kommentje:
Ahh... Tényleg! :D
júl. 16. 13:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!