Ilyen sok ember hiszi azt, hogy a holdraszállás kamu volt?
Facebookon szinte mindig, amikor bármelyik csoportban kikerül valami holdraszállásról szóló cikk (évfordulót ünnepelnek, érdekességet írnak le, stb.), jönnek rá nevető smiley-s reakciók, és minimum egy komment (de inkább több), ami szerint kamu volt az egész, csak egy stúdióban vették fel. Ezt a konteót ilyen sokan elhiszik?
A laposföldhívők egy külön kategória, de én olyantól is olvastam már ilyet, aki amúgy rendesen, a gömb alakú Földben hisz és abban is, hogy jártunk az űrben, de a holdraszállás az viszont szerinte hazugság.
Simán.
De nálunk talán nem annyira elterjedt ez a konteó.
Őszintén?
Én sem hiszek benne, mint ahogy istenben sem, meg semmilyen felsőbb erőkben sem.
Ez nem hit kérdése, mint a vallás.
Amúgy meg a konteósok leginkább azért azok, mert úgy érzik nekik szembe kell menni mindennel.
Úgy hiszik mindennek automatikusan az ellenkezője igaz.
Ha sosem jártunk volna még a holdon, akkor a "titokban voltak már ott de nem akarják bevallani" konteó lenne a divat az elmeroggyantaknál.
Szerintem mindenki abban hisz amiben akar.
Egy felszálló rakéta meg 1 fénykép alapján számomra nem bizonyított.
Mondjuk vicces az, hogy elvileg jártak a Holdon 1-2 alkalommal, azóta pedig "leszarják". Ez nekem nem logikus. Meg a többi ország asztronautái miért nem mentek el szintén a Holdra azóta? Semmi telep építése, kísérletek, terraformálási próbálkozások?
Röhejes, hogy "papíron" az amcsiknak sikerült és azóta kb. tilos másnak is megcsinálnia. Pedig móka lenne, ha a kínaiak lehoznák a hülye zászlójukat (ha ott van), és kitennének helyette egy kínait.
#4:
Azt magyarázd meg, hogy ha tényleg megtörtént, hogy a göthös francba lehet, hogy több mint fél évszázada senki sem tudta megismételni, és az összes Hold expedíció kudarcba fulladt eddig? Akkor Armstrongéknak hogy a p*csába sikerült '69-ben?
Ajánlok figyelmedbe egy kis edukációt:
Egyébként valószínűleg egyrészt nem költséghatékony, másrészt nincs ott semmi és nem is lenne túl ott hatékony bármit építeni.
8.
Ez igen kevés ennyi idő alatt, erre értettem az 1-2 alkalmat utána. Ráadásul csak amcsik. Más meg se próbálta? Miért nem?
Semmi komolyabb kísérlet, 1-2 "dikk itt is vótunk"-at leszámítva és utána "há ez megvót!"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!