Ilyen sok ember hiszi azt, hogy a holdraszállás kamu volt?
Facebookon szinte mindig, amikor bármelyik csoportban kikerül valami holdraszállásról szóló cikk (évfordulót ünnepelnek, érdekességet írnak le, stb.), jönnek rá nevető smiley-s reakciók, és minimum egy komment (de inkább több), ami szerint kamu volt az egész, csak egy stúdióban vették fel. Ezt a konteót ilyen sokan elhiszik?
A laposföldhívők egy külön kategória, de én olyantól is olvastam már ilyet, aki amúgy rendesen, a gömb alakú Földben hisz és abban is, hogy jártunk az űrben, de a holdraszállás az viszont szerinte hazugság.
Vicces ez a faék egyszerű gondolkodásmechanizmus.
"Nem mennek a Holdra mostanában, TEHÁT sosem voltak ott."...😂😂
12.
Vicces dolgokat látsz bele egy válaszba, ami benne sincs eredetileg. Te most hülye vagy, vagy troll? Esetleg mindkettő egyszerre? (Az a legjobb)
Akkor mégis miért hoztad szóba, hogy a holdraszálláscunami óta miért nem voltak ott?
Mire akartál ezzel célozni a fő kérdéssel kapcsolatban?
En ugy voltam vele, hogy elhittem is es nem is. Aztan olvastam egy olyan cikket, hogy nem tudnak a Foldre mintat hozni a Marsrol, mert nincs meg hozza a technologia. Vagyis akkor az embereket hogy hoztak vissza a Holdrol? Azota nem hiszem el.
Laposfold...... Fiatalkoromban en sem hittem el, hogy gomb alaku a Fold, hiaba tanitottak az iskolaban, kb. kirohogtem. Aztan elkezdtem asztrologiaval foglalkozni, es akkor megallt a hitem a lapos es a gomb kozott feluton. Aztan kikoltoztem Malajziaba, es lattam, hogy az "oldalara dolt" a Hold es a konstellaciok. Meg az egesz ekliptika is maskepp konvergal az egen a szolar ciklus kulonbozo szakaszaiban. Aztan pedig azt is tapasztaltam, hogy 6:55-kor vak sotet van, 7:05-kor pedig sut a nap. Vagyis a Fold keruleti sebessege nagyobb itt, mint a Moszkva teren. Szoval egyelore a gomb Fold nyert :)
40F incel
Megint az idióta logika.
"A marsról nem tudnak talajmintát hozni, TEHÁT a holdról sem tudtak volna visszajönni."
Bámulatos a logikád!😆😆
Tudsz még ilyeneket?🤣🤣🤣
"A Mars egy "kicsit" messzebb van a Földtől, mint a Hold. Így érthető, ha akkorra távról még nem teszi lehetővé a technika dolgok ideszállimítását"
Nem tudom, hogy hallottal-e olyanrol, hogy szokesi sebesseg stb.
"ha Ausztráliából nem tudok hazagyalogolni, akkor a sarki kocsmából sem?😀"
Ha tudsz jarni, akkor mindenhonnan haza tudsz gyalogolni, ha meg nem, akkor nem.
40F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!