Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ilyen sok ember hiszi azt,...

Ilyen sok ember hiszi azt, hogy a holdraszállás kamu volt?

Figyelt kérdés

Facebookon szinte mindig, amikor bármelyik csoportban kikerül valami holdraszállásról szóló cikk (évfordulót ünnepelnek, érdekességet írnak le, stb.), jönnek rá nevető smiley-s reakciók, és minimum egy komment (de inkább több), ami szerint kamu volt az egész, csak egy stúdióban vették fel. Ezt a konteót ilyen sokan elhiszik?

A laposföldhívők egy külön kategória, de én olyantól is olvastam már ilyet, aki amúgy rendesen, a gömb alakú Földben hisz és abban is, hogy jártunk az űrben, de a holdraszállás az viszont szerinte hazugság.

júl. 9. 08:16
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
75%
A Holdon nincs semmi, ami miatt embert kellene küldeni. Az egy mérföldkő volt az űrversenyben, hogy ezt is meg tudják csinálni. További mintavételekre elég egy robotot küldeni (most is valami kínai eszköz fent van), a mikrogravitációs és egyéb kísérleteket az ISS-en végzik.
júl. 9. 11:16
 12/29 anonim ***** válasza:
85%

Vicces ez a faék egyszerű gondolkodásmechanizmus.

"Nem mennek a Holdra mostanában, TEHÁT sosem voltak ott."...😂😂

júl. 9. 11:36
 13/29 anonim ***** válasza:
17%

12.

Vicces dolgokat látsz bele egy válaszba, ami benne sincs eredetileg. Te most hülye vagy, vagy troll? Esetleg mindkettő egyszerre? (Az a legjobb)

júl. 9. 11:38
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

Akkor mégis miért hoztad szóba, hogy a holdraszálláscunami óta miért nem voltak ott?

Mire akartál ezzel célozni a fő kérdéssel kapcsolatban?

júl. 9. 11:53
 15/29 anonim ***** válasza:
47%

En ugy voltam vele, hogy elhittem is es nem is. Aztan olvastam egy olyan cikket, hogy nem tudnak a Foldre mintat hozni a Marsrol, mert nincs meg hozza a technologia. Vagyis akkor az embereket hogy hoztak vissza a Holdrol? Azota nem hiszem el.

Laposfold...... Fiatalkoromban en sem hittem el, hogy gomb alaku a Fold, hiaba tanitottak az iskolaban, kb. kirohogtem. Aztan elkezdtem asztrologiaval foglalkozni, es akkor megallt a hitem a lapos es a gomb kozott feluton. Aztan kikoltoztem Malajziaba, es lattam, hogy az "oldalara dolt" a Hold es a konstellaciok. Meg az egesz ekliptika is maskepp konvergal az egen a szolar ciklus kulonbozo szakaszaiban. Aztan pedig azt is tapasztaltam, hogy 6:55-kor vak sotet van, 7:05-kor pedig sut a nap. Vagyis a Fold keruleti sebessege nagyobb itt, mint a Moszkva teren. Szoval egyelore a gomb Fold nyert :)

40F incel

júl. 9. 14:51
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

Megint az idióta logika.

"A marsról nem tudnak talajmintát hozni, TEHÁT a holdról sem tudtak volna visszajönni."

Bámulatos a logikád!😆😆

Tudsz még ilyeneket?🤣🤣🤣

júl. 9. 14:59
 17/29 A kérdező kommentje:
15: A Mars egy "kicsit" messzebb van a Földtől, mint a Hold. Így érthető, ha akkorra távról még nem teszi lehetővé a technika dolgok ideszállimítását.
júl. 9. 15:00
 18/29 A kérdező kommentje:
ideszállimítását=ideszállítását
júl. 9. 15:05
 19/29 A kérdező kommentje:
16: Na ja. Akkor ezen logika szerint, ha Ausztráliából nem tudok hazagyalogolni, akkor a sarki kocsmából sem?😀
júl. 9. 15:07
 20/29 anonim ***** válasza:
0%

"A Mars egy "kicsit" messzebb van a Földtől, mint a Hold. Így érthető, ha akkorra távról még nem teszi lehetővé a technika dolgok ideszállimítását"

Nem tudom, hogy hallottal-e olyanrol, hogy szokesi sebesseg stb.

"ha Ausztráliából nem tudok hazagyalogolni, akkor a sarki kocsmából sem?😀"

Ha tudsz jarni, akkor mindenhonnan haza tudsz gyalogolni, ha meg nem, akkor nem.

40F incel

júl. 9. 15:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!