Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ilyen sok ember hiszi azt,...

Ilyen sok ember hiszi azt, hogy a holdraszállás kamu volt?

Figyelt kérdés

Facebookon szinte mindig, amikor bármelyik csoportban kikerül valami holdraszállásról szóló cikk (évfordulót ünnepelnek, érdekességet írnak le, stb.), jönnek rá nevető smiley-s reakciók, és minimum egy komment (de inkább több), ami szerint kamu volt az egész, csak egy stúdióban vették fel. Ezt a konteót ilyen sokan elhiszik?

A laposföldhívők egy külön kategória, de én olyantól is olvastam már ilyet, aki amúgy rendesen, a gömb alakú Földben hisz és abban is, hogy jártunk az űrben, de a holdraszállás az viszont szerinte hazugság.

2024. júl. 9. 08:16
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:
30: Nem, a Balatont Tagadók az egy szatirikus csoport.🙂 Direkt figurázza a laposföldeseket, rávilágítva arra, hogy azok érveiben kb. annyi logika van, mint a Balaton létezését tagadni. Hasonló még az Amerikai fánk-, illetve Banán alakú Föld hívők csoportja.😀
febr. 5. 08:12
 32/42 anonim ***** válasza:
43%

Ez nagyon egyszerű: van most ember a Holdon? nincs. Volt "mostanában" ember a Holdon? nem. Régen voltunk a Holdon? hát persze.

Volt egy pár holdra szállás, ez biztos. De hogy voltak e akkor emberek is... ha igen, még most is ott vannak. Sem jelenleg és sem régebben nem volt megfelelő a technikai tudásunk arra, hogy embert vissza hozzunk a Földre a Holdról. Ez egész egyszerűen egy technológiai blöff volt a nagyhatalmak részéről egymás fele, és az adófizető állampolgárok fele.

Lehetetlen amit állítok? Voltak példák a történelemben hasonlókra? Nem, ez elképzelhetetlen, ugye.

febr. 5. 11:27
 33/42 anonim ***** válasza:
54%
nekem ez a holdra szállás már majdnem vallás kategória: régen voltak csodák. nem hiszed? A bibliában pedig le van írva. És régen a bibliát is annyira komolyan kellett venni, mint most a tudományt:D
febr. 5. 11:31
 34/42 anonim ***** válasza:
53%

27~

Egy példát mondtam, hogy miért nem kell egy kételkedést rögtön elmebajnak kikiáltani. Nem a lapos Földre gondolok, de erre például igen.

Ráadásul te meg csak erre dobálózva faéket böfögsz átlagon felüli IQ- Ugyanez igaz arra is, hogy a kérdező nagy butaságot kérdezett vissza. Tudták nagyon jól, hogy nem lesz belátható időn belül Holdra szállás. Tehát kit érdekel akkor, hogy mi lesz? Ahogyan most sem érdekli semmi probléma az emberiséget, mert más emberek lesznek majd itt. Eléggé sok probléma is van ebből.

febr. 5. 11:31
 35/42 anonim ***** válasza:
42%
Amúgy nincs konkrét "hitem" erről. Fenttartom, hogy lehet igaz és lehet kamu is. Közömbös és nem foglalkozok vele.
febr. 5. 11:33
 36/42 A kérdező kommentje:
Oké, akkor a 26-osomra adjon valaki valami értelmes választ, vagy elképzelést! Csak ha lehet, ne azt, hogy a Hold és az űr nem is létezik, és így soha senki nem jut el oda!🙂
febr. 5. 11:49
 37/42 Kései Sirató ***** válasza:
30%
Ajánlom a Pannon Csillagdát Bakonybélben azoknak, akik kételkednek.
febr. 5. 12:01
 38/42 anonim ***** válasza:
52%

én már írtam: szerintem technológiai blöff nagyhatalmak közt stb.

"Nem gondoltak bele abba, hogy aztán egyszer később, ha valaki tényleg eljut a Holdra, akkor majd megtudja a világ, hogy az akkori holdraszállások csak kamuk voktak?🤔"

Mert azóta annyira eljutottak:D mert azóta már charter járat van oda vissza.

Aki állítja hogy voltak, az sem tud jelenleg mást a közvetett bizonyítékokon kívül, ergo: elhiszi:D

febr. 5. 12:02
 39/42 anonim ***** válasza:
69%

37# Kései Sirató

mert akkor látom, hogy voltak a holdon?

febr. 5. 12:06
 40/42 A kérdező kommentje:
38: Igazából mindenki sose lesz meggyőzve. Ha majd újra eljutnak a Holdra a közeljövőben, hiába keszítenek akármilyen profi fotókat és videókat és közvetítik élőben, sokan azt sem fogják elhinni, majd arra is azt mondják, hogy stúdióban vették fel, meg CGI-joztak.🙂
febr. 5. 12:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!