Online rendelésnél kamu címet adtok meg ha bolti átvétellel veszitek át?
Figyelt kérdés
Kér számlázasi címet és nem értem miert, hiszem ha boltban veszed sem kérik el a lakcímed....jún. 20. 09:28
1/5 anonim válasza:
Ha nem ad számlát a NAV megbünteti.
Ha kamu címet adsz a számlára, az hamisítás.
2/5 anonim válasza:
Ha boltban számlát kérsz, akkor ott is kérik a címedet. Nyilván sima blokknál nem kell semmi adat.
Nekik kötelező számlát kiállítani.
Mégis mi olyan titkos a címedben? Nem adtad meg még soha sehol? Mit gondolsz, majd felkeresnek? :D Senkit sem érdekel a címed, ez csak egy adat.
3/5 anonim válasza:
Megadom az igazit.
Mondjuk azt én se értem hogy minek kell, valóban a boltban se kérnek minden adatot…
(ugyanígy nem értem hogy minek kell email cím ÉS telefonszám is, miért nem elég csak az egyik)
4/5 Antiszociális lény válasza:
Igen, az igazit adom meg. Mivel amúgy senkit sem érdekel, csak általában a számlázók úgy működnek, hogy cím nélkül nem tudnak számlát kiállítani.
5/5 anonim válasza:
Sosem fordult meg a fejemben, hogy ne az igazi címemet adjam meg. Nem szoktam sumákolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!