Ha megkérdezem valakitől hogy írhatok-e neki néha és azt válaszolja hogy nem nagyon használja a Messengert, akkor az kamu szöveg? Csak nem akarja megmondani hogy ne írjak?
Nekem pl. bárki írhat, én azért szoktam ezt elmondani, hogy ne legyen hisztike, mikor már 6-12-24-48 órája (vagy kinél mi az ingerküszöb, 10 perccel is találkoztam már) nem érkezik rá válasz.
Aki tényleg fontos, annak megadom a számom, meg vagy négy csatornát, amin elér, de ez kb. 7 fő a közeli családot is beleértve, nyilván az új kollégát, aki esetleg szimpatikus, nem fogom egyből beengedni ebbe a körbe. Ennek ellenére örülök, ha ír, csak jobb, ha tudja, hogy nem lógok 0-24-ben a facebookon, sok félreértést elkerülök ezzel, és egyébként tök jó szűrő, mert akinek azonnali válasz, meg azonnali visszacsatolás kell felületes ismeretség meg sziamizu esetén is, azzal nem egymást keressük.
Persze, kontextusfüggő ez is. Ha azt érzed, hogy vonakodott elérhetőséget megadni magához, és nem az van, hogy csak elmagyarázta, mire számíts, akkor ja, lehet, hogy nem akar veled barátkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!