Szoktatok így lenni? (angol szöveg alább)
Ezt az instagramon olvastam:
“you ever thought about
how many people think
about you? imagine,
someone out of the blue,
thinking of your face,
something happens; they
remember you, your
favorite song, how you
dress, the way you talk,
the look in your eyes
when you are happy.
people remember that
about you, even if you
haven’t seen each other
in years. everythin in life
is a reminder of a person,
a place, a moment. you
may think you’re
forgotten but you aren’t. “
Nektek is szoktak csak úgy eszetekbe jutni emberek, akikkel esetleg nem tartjátok a kapcsolatot vagy csak futólag láttátok egyszer? Nekem szoktam, kíváncsi vagyok, hogy más is van-e így.
Néha random helyzetekbe beugrik 1-2 emberről emlékem. Pl általános suliban volt egy évfolyamtársam, aki csak pár hónapig lakott a városban és utána elköltözött az ország másik felére. Nagyon jó barátok voltunk, még miután elköltözött is felhívtuk párszor egymást - még ez a net világa előtt volt és így hamar elsodródtunk.
Mikor eszembe jutnak ilyen ismerősök, megkeresem pl facebookon, instán és megnézem, hogy hogy vannak, tettek e ki valamit magukról...
Általában a semmiből ugrik be, mikor már tényleg teljesen elfelejtkeztem róluk, hogy: hmm, hogy van vajon xy?
Azokról nem juthatnak eszedbe ilyenek, akiket csak futólag ismersz, mert a fentiekhez szerintem pont jól kell ismerned az illetőt.
Honnan tudnád egyébként, hogy pl mi a kedvenc dala, mi teszi boldoggá? Ezek amolyan bensőséges dolgok. Ha már nem is tartasz valakivel rendszeres kapcsolatot, de korábban jól kellett, hogy ismerd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!