Az gáz ha utcán guggolni szoktam amikor a buszt várom?
Nem gáz. Szerintem az a gáz, hogy minden hétköznapi dologért is már megszólják az embert. Pl. miért ne lehetne akár a fűbe is leülni? Már ahol van. Nálunk vannak ilyen megállók, hogy mögötte füves rész van.
Régen jártunk napozni parkokba is. Ma már ezt nem lehet, hülyének néznének, felvennének, lefényképeznének és menne is fel a netre. De tényleg! Van egy nagy füves rész, ahol régen sokan napoztak. Pár éve egy nő kifeküdt oda napozni. Tele volt vele minden helyi oldal. Persze nem pozitív címekkel.
En pont nemreg gondolkoztam azon, hogy bizonyos dolgok valahogy fiatalkent nem fura. Leulni pl random helyekre, de idosebbkent? Igen, fura tud lenni. De szerintem ez azert is alakult ki, mert hajlektalanra asszociál az ember.
Amúgy meg ha normalisan leggugolsz kis idore, szerintem teljesen oke, főleg ha nem sokan vannak a buszmegállóban. Sokaig szerintem amugy is kenyelmetlen. Ha meg sokan vannak, félnék valaki nekem jon :D En azokra a helyekre amugy se szivesen ülök le, foleg ha még fedett is, ahol az eso se mossa le. Szoval barkit megertek, ha nem valasztja azt a helyet, még ha ures is...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!