Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az gáz ha utcán guggolni...

Az gáz ha utcán guggolni szoktam amikor a buszt várom?

Figyelt kérdés
Nem szeretek állni, és napos részre meg nem szivesen ülök le, pesti vagyok szóval így elvegyülök az emberek között
júl. 16. 10:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
69%
Picit fura, de nem gáz. Hány éves vagy?
júl. 16. 10:08
 2/12 anonim ***** válasza:
52%
Falun, kisvárosban megnéznének ilyen miatt, itt Bp-n senkit nem érdekel. Én amikor rosszul voltam és sehol nem tudtam leülni, akkor guggoltam le és senki nem is nézett oda. Nem érdekli az embereket a nagyvárosban az ilyesmi, ennél őrültebb dolgokra se kapjuk fel a fejünket már. Pl egyszer egy hajléktalant láttam meztelenül állni a Blaha mellett és senki nem foglalkozott vele sem, pedig az durvább volt.
júl. 16. 10:11
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem gáz. Szerintem az a gáz, hogy minden hétköznapi dologért is már megszólják az embert. Pl. miért ne lehetne akár a fűbe is leülni? Már ahol van. Nálunk vannak ilyen megállók, hogy mögötte füves rész van.

Régen jártunk napozni parkokba is. Ma már ezt nem lehet, hülyének néznének, felvennének, lefényképeznének és menne is fel a netre. De tényleg! Van egy nagy füves rész, ahol régen sokan napoztak. Pár éve egy nő kifeküdt oda napozni. Tele volt vele minden helyi oldal. Persze nem pozitív címekkel.

júl. 16. 10:14
 4/12 anonim ***** válasza:
82%
Adidas szettben vodkàval a kézben miközben mondod hogy blyat.
júl. 16. 10:17
 5/12 anonim ***** válasza:
Érdekes 😂
júl. 16. 10:18
 6/12 anonim ***** válasza:
51%
Nem gáz, csak rohadt kényelmetlen.
júl. 16. 10:21
 7/12 anonim ***** válasza:
49%

En pont nemreg gondolkoztam azon, hogy bizonyos dolgok valahogy fiatalkent nem fura. Leulni pl random helyekre, de idosebbkent? Igen, fura tud lenni. De szerintem ez azert is alakult ki, mert hajlektalanra asszociál az ember.

Amúgy meg ha normalisan leggugolsz kis idore, szerintem teljesen oke, főleg ha nem sokan vannak a buszmegállóban. Sokaig szerintem amugy is kenyelmetlen. Ha meg sokan vannak, félnék valaki nekem jon :D En azokra a helyekre amugy se szivesen ülök le, foleg ha még fedett is, ahol az eso se mossa le. Szoval barkit megertek, ha nem valasztja azt a helyet, még ha ures is...

júl. 16. 10:38
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésből azt hittem, hogy guggolás gyakorlatokat végzel a megállóban várva :D az fura lenne azért
júl. 16. 10:43
 9/12 A kérdező kommentje:
#8 NajooXD az tényleg fura lenne
júl. 16. 10:48
 10/12 anonim ***** válasza:
66%
Nem gáz. Egy korábbi válaszolót kiegészítve: falun sem érdekel senkit. Max ha sokáig csinálok a lelkiismeretesebbek megkérdezik rosszul vagy-e, tudnak-e segíteni. Ennyi.
júl. 16. 13:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!