Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Úgy érzem, hogy elmegy a...

Úgy érzem, hogy elmegy a nyaram a nagy semmibe a forróság miatt. Más is van így vele?

Figyelt kérdés

Konkrétan reggel nyolctól este 10-ig ki nem bírok mozdulni. Utána sötét van. A barátnőim is így vannak vele, inkább találkozás helyette videócsetelünk. Nem tudok görkorizni se menni, mert már a készülődésben elszédülök, csavarom a hajamból a vizet. Nem tudok jó szívvel elmenni vásárolni se, mert bár van légkondi a boltokban így is csupa izzadás leszek a próbálgatásba. Minden programot annyira megnyomorít ez a szar 35-40 fok, hogy nem csinálom szívesen. A szobámban a ventilátor előtt töltöttem az utóbbi 4 napomat. Konkrétan nem csináltam mást. Napozgatni sem tudok, mert odagyulladok, kellemetlen.

Strandra fogunk majd valamelyik nap menni a barátnőimmel, de azt nem lehet állandóan csinálni mert drágán jön ki egy nap.

Más is érzi azt, hogy ellehetetleníti a nagy meleg?

Augusztus végén megyünk a családdal nyaralni, na de délre, Spanyolországba, és attól is félek, hogy szenvedések lesznek a kirándulások.

Eskü sokkal jobb lenne, ha ilyenkor lenne suli légkondi mellett, tavasszal vagy ősszel meg szünet XD

2024. júl. 16. 08:01
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
87%
#18 jaj ha te ennyire élvezed ezt az időt akkor állj ki délben a napra és élvezkedj de hagyj már engem békén😩Albérletbe nem veszek légkondit😀És ha lenne, akkor se brüngetném egész nap, mert nem egészséges + mivel pl. van kutyám, így is úgy is ki kell mennem a melegbe minden nap. Megengeded, hogy utáljam ezt az időt vagy fegyvert fogsz fogni a fejemhez, amíg be nem ismerem, hogy ez a legjobb, ami csak létezhet?😂
2024. júl. 16. 08:46
 22/48 anonim ***** válasza:
9%
Miért lett lepontozva mindenki, aki nem siránkozik és haldoklik a nyári időben? :D
2024. júl. 16. 08:47
 23/48 anonim ***** válasza:
100%
Én is így vagyok vele. A nyár fele már lement, de még nem nyaraltam, pedig olyan helyen vagyok, ahol elvileg nyaralnék. Az utóbbi napokban már a házból sem nagyon mentem ki, ha ki is megyek, csak az árnyékban döglök. A magas vízállás miatt a partra sem tudok elmenni, fürdés, úszás kizárva. Ez egy pokol, évről évre rosszabb. Tartok tőle, hogy ennek majd megint egy pusztító vihar fog véget vetni. Legjobban azokat sajnálom, akiknek a szabadban kell dolgozniuk.
2024. júl. 16. 08:54
 24/48 anonim ***** válasza:
18%
Én imádom ezt az időt. Végre lehet edzeni a kondiparkban, strandra menni, kirándulni… nem kell 5 kabát hogy ne fagyjon be a sggem…
2024. júl. 16. 08:56
 25/48 A kérdező kommentje:

25 fokban is kabátot hordasz és nem tudsz strandra járni meg edzeni?

2024. júl. 16. 08:58
 26/48 anonim ***** válasza:
100%

Nekem dolgozni kellene a kertben. Gondolhatod...

Amúgy egész jól bírom, de amint elkezdtek dolgozni akár a házon belül, máris csorog rólam a víz.

2024. júl. 16. 08:59
 27/48 anonim ***** válasza:
100%
Ja, 38 fokban kirándulni 🤣
 28/48 anonim ***** válasza:
100%

23 te siránkozol a legjobban, éjjel nappal a gyakorin lihegsz és idesiránkozod hogy mások siránkoznak, ha csak megszólalnak az aktuális eseményekről, ami jelen pillanatban ez a 35-40 fok.

"Eskü sokkal jobb lenne, ha ilyenkor lenne suli légkondi mellett, tavasszal vagy ősszel meg szünet XD"

Mondjuk ez tök jó ötlet kérdező. Csak annyi hogy nem lehet tudni szivatásból lehet épp nyáron lenne néha pont jó idő, de amúgy szinte biztos hogy nyerő lenne az ötleted mert pl most tavasszal a jó időben meg mindenki a suliban rohadt.

29/48 anonim ***** válasza:
100%

25 fokban ki strandol? Az max kirándulós idő.

Szerintem keversz valakivel, én is láttam a kérdést pár napja aminél a kérdező délben jár ki futni vagy mit csinálni, de én nem ő vagyok. :)

2024. júl. 16. 09:03
 30/48 anonim ***** válasza:
100%
Én dolgozom egész nap és rohangálok Pesten. Brutál szopás. Most is 4 órát aludtam. Más sem tud aludni. Alig tudok koncentrálni is.
2024. júl. 16. 09:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!