Ki hogy bírja ezt a pokoli kánikulát? olyan érzés mintha valaki leöntött volna benzinnel és felgyújtott volna
Budai agglomeráció, éjjel 13 fok volt, még csukjuk az ablakot éjszakára (mondjuk én aludnék nyitott ablaknál már, de a szobanövényeimet fèltem, nekik hideg azért a 13 fokos huzat)
Jól mondja az első..
Viszont én pékségben dolgozok, el sem tudod képzelni micsoda hőség van odabent.. Akkor én ne panaszkodjak?
Én csak a munkahely es lakhely közt nem birom.(munkahelyen klíma, lakhelyem még nincs felforrva, nincsenek még átmelegedve a falak amik ontják éjszakánként is a meleget, ez olyan augusztusban szokott lenni hogy a társasház falai is már melegek és le se hűlnek már ejszakára sem)
A munkahelyről hazamenni ráadásul fáradtan, néha az ájulás kerülget már most. De taxi luxus lenne. Kocsi is.
Sehogy, kertesház-tetőtér van, pokoli fennt, a földszinten árnyékos és sokkal hűvösebb, ott ki lehet húzni.
Amúgy vicces, hogy mindig azoknak van klíma akik még a 2 millió fokot is hidegnek érzik és ezért sose használják. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!