Mi ez az érzés?
Van egy hölgy munkatársam, aki iránt érzek valamit. Még soha nem éreztem ilyet. A hasam környékén vsn ez a kellemes érzés, minden olyan alkalommal, amikor a közelemben van a hölgy. Már annyira erős az érzelem, hogy amikor délután jöttem haza autóval, Ő pedig a buszon ült, én megelőztem a buszt, és amikor elmentem a járat mellett, akkor teljesen felerősödött bennem az érzés. Ahogy távolodtam tőle, egyre "halványabbá" vált az. Napközben is többször érzem amikor a közelében vagyok.
Úgy gondolom, hogy Ő is ugyanígy érezhet irántam.
Hogyan kérdezhetném meg tőle, hogy van e barátja?
Sajnos nem tudok beszélgetni vele a munkahelyemen, mert nincs rá idő. A messenger üzeneteimre meg nem nagyon válaszol.
"Úgy gondolom, hogy Ő is ugyanígy érezhet irántam."
"A messenger üzeneteimre meg nem nagyon válaszol."
Szerintem is pont ugyanúgy érez irántad!! Hogy találtad el ilyen pontosan??! 😂
Nyilvánvalóan ő nem érez semmit. Előbb randira kéne hívnod, hogy megismerhessen téged. Semmiképp se támadd le ilyen tapadós függőségeddel. Hagyd, hogy ő közeledjen. Mármint lehetsz te a kezdeményező fél, csak ha ő nem érez semmit, akkor meg kell várnod, hogy kialakuljanak benne érzelmek.
Amúgy pedig munkahelyen is van idő beszélni, csak meg kell teremteni rá a lehetőséget. Pl azzal, hogy félrehívod beszélgetni, vagy közösen eltöltött szünetet kezdeményezel.
Szóval mindenképp egy finom megközelítést javasolnék. Főleg így, hogy te már hevesen tele vagy hormonbombákkal... az agyad nagyon átver téged most. Szóval itt még az is lehet, hogy ő simán csak kedves ember, aki mindenkivel ilyen. De ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne köztetek valami. Csak kéne az interakció, valami előrehaladás...
Szóval ne hallgass az érzelmeidre, csak akkor, ha már viszonzott lesz a dolog.
Teljesen félreérted a jeleit.
Nem válaszol neked, ez egyértelmű...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!