Ki hogy bírja ezt a pokoli kánikulát? olyan érzés mintha valaki leöntött volna benzinnel és felgyújtott volna
Figyelt kérdés
2023. jún. 20. 17:12
11/67 anonim válasza:
Aki viszont ennyire nem bírja a legkisebb tavaszi jó időt sem, az miert nem szereltet klímát? Tuti első dolgom lenne.
12/67 anonim válasza:
Jelenleg 32 fok kellemes tavaszi idő? 😂
13/67 anonim válasza:
Nálunk pillanatnyilag 28 fok van kint, nekem az pl kellemes májusi idő.
A kánikula a 35+ fok, tartósan.
14/67 anonim válasza:
Értem, én Pesten lakom itt annyi és ez még csak nem is belváros hanem egy elég zöld környék, kertváros. Mondjuk a 28 se kellemes tavaszi már számomra, az a 22-23 fok kb ami a köztes se nem hideg se nem túl meleg nappal..
15/67 anonim válasza:
Elkényeztetett hisztis senkik.
16/67 anonim válasza:
Mind meghalunk. Talán még én is.
17/67 anonim válasza:
34 fokos meleg lesz = meleged van = elkényeztetett senki vagy
18/67 anonim válasza:
Mondják akik télen meg akarnak fagyni 15 fokban.
19/67 anonim válasza:
Még csak most kezdődött, lesz ennél melegebb is. Otthon már le vannak húzva napközben is a redőnyök, de a ventilátorokat még nem indítottam be, az irodában már néha bekapcsoljuk a klímát. Hamarosan elkezdem a kánikula-tea kúrát, csipkebogyó+hibiszkusz behűtve. Az esti kutyasétáltatást már kitoltam későbbre, amikor 30°C alá megy a hőmérséklet, ma reggel már úgy hagytam itthon a kutyát, hogy bevizeztem a lábát. Ha melegebb lesz, teljesen letusolom és úgy marad itthon és vizesen viszem sétálni is, most az még nem kell.
20/67 anonim válasza:
Hát igen napi több hideg zuhanyzás sokat javíthat a hőérzeten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!