Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyire valószínű, hogy jövő...

Mennyire valószínű, hogy jövő héten a legmelegebb napon 42-43 fok lehet?

Figyelt kérdés

Nagyon remélem, hogy nem lesz annyi.

Eddig elviseltem meg nem szóltam érte, de kezd minden bajom lenni.

Mennyi ennek az esélye?

júl. 13. 19:24
1 2
 1/11 Antiszociális lény ***** válasza:
100%

Simán lehet.

Csütörtökön is már 40,1 fok volt a cégnél az udvaron (árnyékban).

júl. 13. 19:25
 2/11 anonim ***** válasza:
7%
Semennyire. De ha lesz is annyi, legalább végre jogosan sírna mindenki, mert eddig nem volt még durva meleg, inkább csak kicsit kellemetlent súrolta a dolog.
júl. 13. 20:15
 3/11 anonim ***** válasza:
79%
Romániában, Szerbiában már annyi volt ma is
júl. 13. 20:16
 4/11 anonim ***** válasza:
88%

Csak annyit kéne megértened, hogy mindenkinek máshol van a tűrőképességének a határa. Ami neked a "kicsit kellemetlent súrolja", abba más esetleg belehal. Betegek, idősek, magas vérnyomásosak, stb. Lehet, hogy te bírod a 40-et, más meg nem. Más meg a -15-öt bírja vagy szereti, kabát nélkül is, amiben te meg már lehet hogy megfagynál. Én pl. 28-30 C fok felett nagyon szenvedek, szakad rólam a víz, szúr a szívem. Viszont -5 fokig nem veszek fel kabátot, -15 fokban is csak egy hajszálvékony őszikabátot szoktam felvenni. Nem olyan nehéz megérteni ezt. Mindenkinek más a keringése, az egészségügyi állapota, hőtűrő képessége stb.

júl. 13. 22:14
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Pár napon belül kicsit hűlni fog az idő.
júl. 14. 00:04
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Attol fugg, hol? Varosba a betonok kozott vagy falun erdos reszen
júl. 14. 06:48
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
#4 Egész télen póló + lehúzott kabát kombóban járok, a hidegben sincs semmi bajom. Nem a 80 évesekről beszélek, de ezek szerint az ország 99,5%-a magas vérnyomásban és szívbetegségekben szenved 0-99 éves korig.
júl. 14. 08:21
 8/11 anonim ***** válasza:
81%

Az emberek 90-95%-ának nem a 37-40 fok a kényelmes hőmérséklet, hanem a 24-25 fok körüli hőmérséklet. Mit nem lehet ezen felfogni? Attól, hogy van 5-10%, aki bírja a kánikulát is, még nem az lesz a normális, hogy akkor mindenkinek bírnia kell. Ha te bírod, örülj neki és tedd össze a két kezed, adj hálát a jóistennek. Játszod most itt az értetlent, meg úgy teszel, mintha nem értenéd miről van szó.

Ha szerinted a 37-40 fok "csak súrolja a kicsit kellemetlent", akkor miért 24 foktól jár a munkahelyeken a védőital a jogszabályok szerint a hőség ellen és miért nem 40-től? Ez az időjárás nagyon nem normális. Se embernek, se állatnak, de még a növények se bírják. Az állatok is szenvednek tőle. Szerinted miért locsolják őket az állatkertekben vagy a kutyákat sokan még otthon is? Az állatok is szenvednek ettől a forróságtól, ők sem bírják. Vagy miért ég ki minden a kertekben? Biztos azért, mert "a kicsit kellemetlent súrolja" a hőmérséklet. Hát persze... Örülj neki, hogy abba az 5-10%-ba tartozol, aki még könnyedén képes elviselni. És az sem biztos, hogy ez örökre így fog maradni. Csak szólok. Lehet, hogy 10 év múlva te leszel itt a legnagyobb panaszgyár.

júl. 14. 09:25
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Rettentő szélsőséges időjárást lendítettek be holnapra, hőségre és viharra is vészjelzés van kiadva, vihar ellenére elvileg megdől a melegrekord árnyékos 42 fokkal. :/ Én sokszor mondogatom, hogy szeretem a nyarat és 1 hetes hőségre még nem kéne nyavalyogni... De ilyet tényleg én sem éltem, ha valóban bejön. :/ Pont most jöttem vissza szabiról és megyek dolgozni.
júl. 15. 16:51
 10/11 anonim ***** válasza:
Hát nem lett igaz a jelzés, de meg sem lepődök az OMSz-től.
júl. 17. 07:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!