Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Úgy érzem, hogy elmegy a...

Úgy érzem, hogy elmegy a nyaram a nagy semmibe a forróság miatt. Más is van így vele?

Figyelt kérdés

Konkrétan reggel nyolctól este 10-ig ki nem bírok mozdulni. Utána sötét van. A barátnőim is így vannak vele, inkább találkozás helyette videócsetelünk. Nem tudok görkorizni se menni, mert már a készülődésben elszédülök, csavarom a hajamból a vizet. Nem tudok jó szívvel elmenni vásárolni se, mert bár van légkondi a boltokban így is csupa izzadás leszek a próbálgatásba. Minden programot annyira megnyomorít ez a szar 35-40 fok, hogy nem csinálom szívesen. A szobámban a ventilátor előtt töltöttem az utóbbi 4 napomat. Konkrétan nem csináltam mást. Napozgatni sem tudok, mert odagyulladok, kellemetlen.

Strandra fogunk majd valamelyik nap menni a barátnőimmel, de azt nem lehet állandóan csinálni mert drágán jön ki egy nap.

Más is érzi azt, hogy ellehetetleníti a nagy meleg?

Augusztus végén megyünk a családdal nyaralni, na de délre, Spanyolországba, és attól is félek, hogy szenvedések lesznek a kirándulások.

Eskü sokkal jobb lenne, ha ilyenkor lenne suli légkondi mellett, tavasszal vagy ősszel meg szünet XD

2024. júl. 16. 08:01
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
100%
#10 te most kit akarsz meggyőzni arról, hogy a 40 fokos hőség teljesen viselhető? Senkinek nem az. Nyilván egész nap egy 26-27 fokos medencében lubickolva, koktélt szürcsölgetve tök kellemes, de tudod valakinek dolgozni is kell xD Én pl. homeoffice-ban meggyulladok, mert mint írtam van vagy 30 fok a lakásban és a ventillátor se segít már, az irodában meg annyira megy a légkondi, hogy meg lehet fagyni. Szar ez mindenhogy, nincs ezen mit okoskodni.
2024. júl. 16. 08:34
 12/48 A kérdező kommentje:
#9 ez Zala, de már itt is 29-30 fok van🤮🤮.
2024. júl. 16. 08:40
 13/48 A kérdező kommentje:
#8 azt én is várnám, meg júniusban ami volt élveztem is. De szerintem az lesz, hogy meggyulladunk, aztán hirtelen beköszönt a szaridő.
2024. júl. 16. 08:41
 14/48 anonim ***** válasza:
100%
Mi találkozgatunk a barátnőimmel, mind3an hideg vizes sálat teszünk a nyakunkra és amint megszárad , újra bevizezzük, így ki lehet bírni.
 15/48 A kérdező kommentje:
Mondjuk jövő hétre ide 26-28 fokokat mondanak, könyörgöm, legyen igaz😂
 16/48 anonim ***** válasza:
8%

Én szeretem, pl hétvégén végigbuliztuk az éjszakát szabadtéri buliban anélkül hogy fáztunk volna, reggeltől estig meg tudtunk aludni. Több koncerten / open air bulin voltunk már, és még mennék is, azok ilyenkor jók.

Strandon még nem voltam idén. Nyaralni skandináviába megyünk, de már kicsit bánom, ha tudtam volna hogy idén igazi nyár lesz akkor lehet belföldön maradunk, csak tavaly megszívtuk azzal (18 fok eső volt a Balcsin, nem tudtunk strandolni).

2024. júl. 16. 08:42
 17/48 anonim ***** válasza:
10%
Légkondi, 12-es! Egyszer kell megvenni!
2024. júl. 16. 08:42
 18/48 A kérdező kommentje:
#17 na én nem vagyok bulizós, inkább a nappali kinti elfoglaltságok kötnének le, napozás, görkorizás, túra, de inkább meghalok jelenleg. 😭
2024. júl. 16. 08:43
 19/48 anonim ***** válasza:
100%
#14 ja pont ezt beszéltem én is valakivel, hogy ebben az országban már egy kezemen meg tudom számolni, hány nap van egy évben “pont jó” idő. Vagy gcimeleg van, vagy esik az eső, vagy fúj a szél, de olyan, hogy kellemes 25 fok és napsütés már szinte nincs soha.
2024. júl. 16. 08:43
 20/48 A kérdező kommentje:
#20. Sajnos. Pedig a 25 foknál, enyhe szellővel, napsütéssel nincs jobb.
2024. júl. 16. 08:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!