Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Kövér lányként magamat hozom...

Kövér lányként magamat hozom szégyenbe, ha uszodába járok? 23/l

Figyelt kérdés
Majdnem egy évtizedig értek bántalmak, többek között a súlyom miatt, és az arcom miatt a legtöbbet, hogy erőteljesen kijöttek rajta gyulladások és egyebek. Már felnőtt vagyok, dolgozok, az utóbbi hónapokban ledobtam 9 kilót a munkahelyi állandó mozgással, így lettem 69 kg, arra gondoltam eljárnék, de félek nevetségessé teszem magam.
2024. júl. 15. 20:54
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
0%

Először járj utána egyáltalán mikor és hol tudsz úszni. Sok helyen egész nap foglaltak a sávok.

Nem olyan egyszerű ez mint gondolod.

2024. júl. 15. 22:41
 12/34 anonim ***** válasza:
19%

Nem ismerjük a kérdező magasságát vagy lehet az én figyelmemet kerülte el.

1,57 vagyok. Ha 50 és 52 kiló között mozgok akkor oké az alakom, 53 kilónál már kicsit vissza kell magam fogni. 54 kilósan már látszik rajtam, hogy kicsit feljött a súlyom. 55 és 57 kiló között már szoktam kapni megjegyzéseket, hogy pici-poci, egy kis sport nem ártana, fogynom kéne, stb. 57-60 kiló között már duci vagyok. Nagy has, pufók arc. Viszont még nem a kövér kategória. Viszont ha 60 kiló fölé megyek, akkor már az arcom el is veszti a csinos formáját.

Egyszer 66 kilóra híztam, akkor már aggódva kérdezték, hogy mi a baj és a képeket visszanézve tényleg orbitális súyfeleslegem volt.

69 kilósan ultra-mega túlsúlyos lennék.

Pont most voltam a fogyókúra elején 61 kg. Előtte még nagyjából oké volt az arcom, kicsit pufibb a kelleténél, de még nőies volt. Aztán készítettem egy szelfit és a telefonom majdnem leesett, semmi nőies nem volt az arcomban, mintha két oldalon gyökérkezeltek volna egyszerre, egy nagy zsírpaca nézett vissza a képen. Akkor kezdtem bele a fogyókúrába. Most 58 kg vagyok, épp a melegben jojózik a súlyom, de remélem most már elkezd menni lejjebb tovább. A jó az, hogy hétvégén megint csináltam szelfit és bár nem hatalmas átalakuláyon ment át az arcom, azt látom, hogy az állam mellett oldalt az apró zsírpárnák eltűntek.

Ha momdjuk 1,67 magas lennék, már bőven normális lenne a súlyom.

Ezért mondom, hogy nem ismerjük a kérdezőt, lehet tényleg valami vékony nő aki kövérnek képzeli magát, lehet egy nő akin van 2-3 kiló plusz, lehet egy nő aki túlsúlyos.

2024. júl. 15. 22:48
 13/34 anonim ***** válasza:
27%

elárulok egy titkot: nem vagy olyan különleges látvány és senkit nem érdekelsz, észre se fogják venni, hogy ott vagy.

nem értem ezt a folyamatos sírást, hogy jajj, így kövér, úgy kövér, a társadalomnak vagy a fele kövér, aztán úgy csináltok, mintha két fejetek lenne. sajnos teljesen normális és megszokott látvány vagy már vagy egy évtizede.

2024. júl. 15. 22:49
 14/34 anonim ***** válasza:
34%

Amúgy meg kérdező, én ahogy írtam, duci vagyok, még szeretnék legalább 5 kilót ledobni, nemsokára megyek strandra, nem tudom addig mennyit fogyok, de magasról teszek rá.

Én írtam ezt a dicis szelfit, de főleg azért kezdtem el a diétát, mert nagyon nyomott a mellkasom. Amióta fogyózom, elmúlt a mellkasfájdalom is.

Nem érdekel más mit gondol. Ha most kéne strandra menni is kimennék, nem azon agyalok, hogy ki néz, ki mit gondol.

2024. júl. 15. 22:55
 15/34 anonim ***** válasza:
15%

DE, mindig akadnak olyanok, akik a kövéreket megbámulják az uszodában, összesúgnak a háta mögött.

Sajna ez van.

2024. júl. 15. 22:55
 16/34 anonim ***** válasza:
73%

16

Ne írj hülyeségeket. Senki nem foglalkozik a kövérekkel és másokkal sem.

Amúgy tekintve az ország viszonyait, akkor ezen emberek mást sem csinálnak, mint a fejüket csavargatják és sugdolóznak.

2024. júl. 15. 23:12
 17/34 anonim ***** válasza:
77%

#1 vagyok, elfelejtettem, hogy 69 kiló az legfeljebb túlsúlyos, de nem kövér. Emiatt aztán ne szégyelld magad! Barátnőm 90 kiló volt, együtt jártunk uszodába, senki ránk sem nézett.

N

2024. júl. 15. 23:16
 18/34 anonim ***** válasza:
19%

17

Hát persze hogy nem. :P Főleg a kérdező korosztálya foglalkozik ezzel és ezt ő is tudja, nyilván nem tette volna fel a kérdést.

2024. júl. 15. 23:17
 19/34 anonim ***** válasza:
78%
Szeringem a súly nem lényeg amíg csak az esztétika a probléma. Ismertem mar túlsúlyos nőt, akit mindrnki imadott, mert egy tündér volt és vékony jó alakú lányt akit rühellt mimdenki, mert folyamatosan a sz.rt keverte.
2024. júl. 15. 23:21
 20/34 anonim ***** válasza:
70%

19

Egyedül megy, nem egy társaságban akar pasit felszedni. A kutya nem fog vele foglalkozni.

2024. júl. 15. 23:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!