Ti mit tennétek a helyemben hogy ne maradjatok szegyenben?
Figyelt kérdés
Tavaly erettsegiztem emelt szinten bioszbol. A felkeszito tanarom adott 2 konyvet kolcson, amit érettségi után vissza is adtam. Par napja hívott engem hogy van meg egy konsv amit oda adott majd ha lesz idom adjam neki vissza. En mondtam neki, hogy azt a konyvet nekem nem adta kölcsön, emlekszem hogy csak 2 db könyv volt. Erre ő erősödött. Itthon megneztem es megvan a konyv nalam, de az nem az övé, hanem még anno tesómé volt, benne is van az irasa. Most mit tegyek? Jo viszonyban vagyok a tanarral, de ez most igy ciki.2019. dec. 1. 08:10
1/5 anonim válasza:
Elviszed megmutatni neki, hogy az a tesód könyve, nem az övé.
2/5 anonim válasza:
Nem is értem, hogy ilyen egyszerű dolgokat miért kell túlkombinálni. Csináld azt, amit az 1. írt, teljesen jó.
3/5 anonim válasza:
Senmit.. Csak felejtsd el őt, hisz már nem a tanárod, mit foglalkozol vele?
Vagy ha annyira jó viszonyban vagy vele akkor tedd azt amit az első is írt... Ilyen egyszerű.
4/5 anonim válasza:
Hát nézd, én megvenném neki a könyvet, mert anyagilag megtehetem, és ilyen baromságokon nem fogok vitatkozni, pláne nem egy tanárral,akinek akkor is igaza van, amikor nincs, de közölném vele, hogy továbbra is úgy gondolom, hogy nem adta nekem kölcsön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!