Ha beütne egy világméretű katasztrófa, ti ennétek emberhúst csak hogy életben maradjatok?
Figyelt kérdés
Ha nem lenne más lehetőség, megennétek egy embert hogy ti életben maradjatok?2015. febr. 14. 15:01
2/11 anonim válasza:
Ha mondjuk, balesetben meghal, esetleg ő is éhenhal, akkor igen. Hiszen csak egy test marad. De ezért senkit nem ölnék meg.
3/11 anonim válasza:
Nem kösz, inkább legelnék füvet.
4/11 anonim válasza:
Ha Bartos möster azt mondja, akkor muszáj:D
5/11 anonim válasza:
Azt a szemet szomszedot felfalom, mindig zorog
De amugy nem, inkabb guumolcsot ennek, fuvet, bogarakat
6/11 anonim válasza:
Simán, persze. Aki úgy gondolja, hogy nem, az olvassa el az Életben maradtak című könyvet.
7/11 Firedoom válasza:
Rovid tavon siman. De ahogy tudom hosszu tavon eloszor elkezdenek remegni aztán meghalnék. Ha nincs mas eszem, ha van akkor azt.
8/11 anonim válasza:
"De ahogy tudom hosszu tavon eloszor elkezdenek remegni aztán meghalnék."
Ilyen akkor van, ha az elfogyasztott illető prionbetegségben például kuru-ban (nevető halál) szenvedett. Pár afrikai törzsnél, szokás volt a halott agyát is megenni, a kóros fehérje pedig az aggyal együtt, bekerült a szervezetbe, és továbbterjedt a fertőzés.
Ha egészséges embert fogyasztasz el, akkor ilyen nem történik.
9/11 anonim válasza:
Én állati húst se eszek csak csirkét, akkor mekkora gondol lenne az emberivel?
10/11 anonim válasza:
Meglehet...
Az emberhús (állítólag) édes a nyelvnek, de a szívnek keserű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!