A 2012 c. filmben ábrázoltak közel vagy távoli jövőben fognak bekövetkezni?
Van rá esély
Nekem mindegy amilyen ez a világ ez csak segítene rajta
Ha egy idétlen PS játék lenne ez mondjuk, akkor biztosan lehetne választani, hogy hogyan akarsz kinyiffanni.
1. belezuhansz a lávafolyamba, ahogy megnyílik a föld alattad
2. a szétrobbant vezetékek robbanást okoznak, amibe több százan egyszerre behaltok
3. a szétszakadt magasfeszültségű vezetékek agyonvágnak
4. belefulladsz akármibe
5. rád szakad a toronyház, vagy éppen a vályogviskó.
Folytassátok, ha még tudjátok.
1. Levegőben/vízben terjedő gyilkos vírus.
2. Cián vagy arzén eső, ami minden ételt, italt, potenciális táplálékot megfertőz és ha eszel, megölöd magad.
3. A lezuhanó repülőgép propellere felnyársal.
4. Kiszakad az ózon réteg és felforr a bőröd/agyad a melegtől.
5. Lebénulsz és jön a tsunami.
6. Megesz egy bálna.
7. Megesznek az éhes emberek.
8. Leöntenek benzinnel és felgyújtanak.
9. Halálra fagysz.
10. A rendőrség halálra veri a menekülő, hisztérikus embereket.
(Btw nem tudom, mennyire mehetünk el a fantasztikuzs dolgok felé... mondtam volna az űrlényeket is.)
:-D
Neked aztán van fantáziád!
De tényleg! Nem érzitek úgy néha, mint, hogy ha csak egy hajszálon füge az, hogy ne legyenek itt és a világban óriási bajok? a szép új világ nagyon törékeny jószág.
Kiszakad az ózonréteg?
Az, hogy felforrsz, azt nem az atombomba csinálja?
Gondolom a villanás után azonnal elkezdesz forrni a csontvelődtől kifele egész a bőrödig, aztán a lökéshullám lecsapja a kis forró csontozatodról az összes husit meg mindenféle belső részecskét.
#5-6 De. de azért néha szívesen randalíroznék és bontanám a rendet.
Kiszakad az ózonréteg-> nem lesz ami véd a Nap sugárzástól -> az egy nagyon meleg cucc -> elégsz, elolvad az aszfalt, felforrnak a tengerek, lángra kapnak az erdők és atöbbi.
Az atom és hidrogén bomba gyors, kíméletes és frenetikusan pusztító. De buta dolog. Ha igazán félelmetes dolgot akarnál elérni, biobombát dobnál le - az csak az élőlényeket nyírja ki, a szép építményeink és művészetünk megmaradna. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!