Hogyan hozzam szégyenbe,azt a barátot,aki mindig csak kihasznál/élősködik rajtam?
Sehogyan.
Tiltsd le. Az ilyen emberekkel nem barátkozni, hanem menekülni kell tőlük vagy elkerülni őket. Ez a legjobb opciód.
Az nem barátság, ha az egyik fél rendszeresen kihasznál, és nem lehet rá számítani fontos dolgok esetén, illetve sunyin jár el a másik felé. Ne keresd őt többet, és tilts le az összes közösségi felületen, illetve a számát is, ha megvan.
Ne indíts felé bosszúhadjáratot, és ne is szégyenítsd meg őt, ez valóban téged is minősít, meg nagyon könnyen rosszul sülhet el.
Nem igaz,hogy az élet elrendez !!!!!!!!!!!!!!!!Nem !!!!!!
Minden olyan ember, aki nekem ártott lelkileg,anyagilag az mind él,mint a császár.
Rengeteget veszítettem,mert szerettem azokat,akik ezzel visszaéltek.Az életem öt éve pokol, ezek meg virágzanak -szó szerint.
Nincs igazság,abszolút nincs.
Miért olyan nehéz egyenesnek lenni? Ez nagyon alja szint, hogy vissza akarsz neki vágni meg meg akarod szégyeníteni.
Miért nem lehet egyszerűen csak megmondani neki hogy ne haragudj de úgy érzed hogy kihasználd és mától nem kívánsz a barátja lenni?
Hidd el, ez észhez téríti, de ez a visszavagok dolog elég dedos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!