Kövér lányként magamat hozom szégyenbe, ha uszodába járok? 23/l
Figyelt kérdés
Majdnem egy évtizedig értek bántalmak, többek között a súlyom miatt, és az arcom miatt a legtöbbet, hogy erőteljesen kijöttek rajta gyulladások és egyebek. Már felnőtt vagyok, dolgozok, az utóbbi hónapokban ledobtam 9 kilót a munkahelyi állandó mozgással, így lettem 69 kg, arra gondoltam eljárnék, de félek nevetségessé teszem magam.júl. 15. 20:54
1/34 anonim válasza:
Dehogy! Menj csak, jót fog tenni. Nálad sokkal kövérebbek is járnak, ne aggódj!
2/34 anonim válasza:
69 kilóval nem lehetsz annyira kövér, de egyébként is az egészségedért tenni nem ciki.
3/34 anonim válasza:
Hat menj el uszni. Jot tesz, plusz az elso szamu sport ami segit a fogyasban.
4/34 anonim válasza:
Ha szeretsz úszni, akkor 100 kilósan sem szégyen.
5/34 anonim válasza:
Nem hozod magad ezzel szégyenbe. Én majdnem 80 kilóval (167 cm magassághoz) mentem el konditerembe, a rengeteg sportos, kigyúrt, helyes emberke közé. Volt egy majdnem 70 éves néni (!), aki nagyon kedves volt és megmutatta a gépeket. Először tartottam tőle, hogy a hàtam mögött majd pusmognak úgy, hogy meghalljam direkt (régen rengetegszer bántottak így), de néhány srác is odajött megmutatni, ha valamit nem jól csináltam. Nem bántó módon, kedvesek voltak, volt aki mondta is, hogy jó alkatom van a testépítèshez. Később úgy alakult, hogy elköltöztem, itt most úszni tudok járni, meg találtam egy 200 gramm szénhidrát diétát, amivel 65 kilós súlyt tartok egy éve (jobban nem akarok fogyni, mert nagyon aktív vagyok és észrevettem, hogy ha annál kevesebb vagyok, nincs energiàm). Úgy látom az emberek pozitívan állnak hozzá, ha látják, hogy mozogni akarok, dolgozok azért, hogy egészséges maradjak. Ha nagyon zavar elsőre, hogy néznek, lehet, hogy célszerűbb nem úszással kezdeni. Én sem akartam, jól esett, hogy ott a teremben lehettem eleinte bő pólóban, amíg nem adtam le egy kicsit.
7/34 anonim válasza:
Dehogy teszed magad nevetségessé. Legalább teszel az egészségedért. Hajrá!
Aki tényleg sport miatt mennek úszni, nem téged fognak nézni nyugi, de nincs miért szégyenkezned.
8/34 anonim válasza:
Egyrészt 69 kilósan nem vagy kövér, másrészt akik uszodába járnak, úszni mennek oda, nem a többieket nézegetni. Ha meglátnálak az uszodában, én egyszerűen tudomásul venném, hogy ott egy másik úszó, és kész.
9/34 anonim válasza:
69 kilósan eleve nem lehetsz olyan nagyon kövér, de ha 90 kiló lennél, akkor is menjél nyugodtan. Senkit nem fog érdekelni.
10/34 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy az uszodában bárki is a te súlyoddal fog foglalkozni? Mi abban az érdekes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!