Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit fogtok csinálni holnap...

Mit fogtok csinálni holnap minden idők legmelegebb napján ?

Figyelt kérdés
Valószínű megfog dőlni az abszolút csúcshőmérséklet (41,9 C°)
júl. 15. 18:18
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
93%
Dolgozni.
júl. 15. 18:20
 2/20 anonim ***** válasza:
92%
Dolgozok, mint bármelyik hétköznap. Ventillátor + jeges tea.
júl. 15. 18:22
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
az mar megdolt
júl. 15. 18:22
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Olyan 12:23 környékén tervezek megdögleni a melegben, de nyugi, harmadnapra feltámadok. Talán hűvösebb is lesz, ha nem,akkor újra meghalok és majd feltámadok később.
júl. 15. 18:23
 5/20 anonim ***** válasza:
74%
Olyan, hogy "minden idők legmelegebb napja" nincs, nem is lehet, mert a jövöbe nem látsz, de a múltban is volt már melegebb is. Ezen kívül ez még nem annyira extrém, sok helyen ennél jóval melegebb van.
júl. 15. 18:25
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
dolgozni.. akkori is dolgoznánk szerintem, ha atomháború volna.
júl. 15. 18:26
 7/20 anonim ***** válasza:
77%
Nem tudom, hova írja, mert ide csak 34 fokot ír (Budapest). Nekem idén nyáron még nem volt semmi bajom, bár ma pizzát vacsorázok, remélhetőleg nem rontja le a hőleadásomat nagyon😄
júl. 15. 18:33
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Megpróbálom túlélni. Szerencsére nem dolgozom.
júl. 15. 18:33
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

A feltámadással várnod kell majd egy darabig, egyelőre nem lesz nagy enyhülés! :D

Én sem dolgozom szerencsére, a vízben fogok túlélni, bár már a tó vize is lassan olyan meleg, hogy az ember abban sem tud igazán felfrissülni...

júl. 15. 18:47
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Dolgozok, melóhelyen szerencsére van klíma, aztán öt körül hazajövök (gyalog járok, szűk fél óra, szóval mostanában nem esik túl jól :D), ventillátor instant bekapcs, és olvasok, vagy gépezek majd.
júl. 15. 19:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!