Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Aki utálja mások gyerekeit,...

Aki utálja mások gyerekeit, az a sajátját attól még szeretheti?

Figyelt kérdés
Tehát idegen gyerekeket utál, de ha lesz sajátja, azt szeretni fogja?
2024. júl. 11. 07:41
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2024. júl. 11. 07:59
 2/21 anonim ***** válasza:
0%
Nem, azt is gyűlölni fogja. Egyéb totál hülye kérdés? 😀
2024. júl. 11. 08:08
 3/21 A kérdező kommentje:

Későbbre tartogatom :D

2024. júl. 11. 08:12
 4/21 A kérdező kommentje:
Egyébként a félelem íratta ki velem ezt a kérdést, mert szeretnénk gyereket, de utálom a számomra idegen kölyköket. Neveletlen kis férgeknek látom a nagy részüket. A sajátomat természetesen igyekszem majd rendes, tisztelettudó és értelmes embernek nevelni, de fosok tőle, mi lesz, ha nem fogom eléggé szeretni?!
2024. júl. 11. 08:14
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Persze, sok ilyen van. Mellesleg rajtad múlik, hogy neveletlen lesz vagy sem.
2024. júl. 11. 08:19
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Szeretni biztos szeretni fogod, de attól még a babasírás/gyerekhiszti/egész napos pörgés, hangoskodás, rájuk figyelés ugyanolyan idegesítő és fárasztó lesz. Én a helyedben eltöltenék több alkalommal legalább pár órát olyan rokonnál vagy barátnál, akinek gyereke van, csak hogy kapj az egészből egy kis ízelítőt. Ne úgy állj hozzá, hogy “na majd az enyém nem ilyen lesz, mert én megnevelem”, de, ő is ilyen lesz, hisz a gyerekek mind gyerekként viselkednek. Mire megneveled felnőttesre, el fog telni 20 év. Szóval mérlegeld, hogy te tényleg szeretnéd-e ezt. Én már jóideje nem akarok gyereket, konkrétan mióta a nővéremnek lettek és látom, hogy ez milyen.
2024. júl. 11. 08:20
 7/21 anonim ***** válasza:
67%
Igen. Engem ez nagyon meglepett, mert azt hittem, akinek van gyereke, az szereti a gyerekeket. Hát nem. Ha a sajátja vinnyog, visít, rombol, az milyen édes. Ha a másé, akkor egy neveletlen utálatos kis görcs. Én sem rajongok értük, de én legalább nem akartam sajátot sem.
2024. júl. 11. 08:22
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

“ Ha a sajátja vinnyog, visít, rombol, az milyen édes.”

Dehogyis. Ezt max. azért mondják, mert félnek a lesújtó tekintetektől, ha megmondanák az igazat. Ugyanúgy idegesítő ez nekik is, nem vágyik az ember kevésbé csendre és nyugalomra, csak mert gyereke lett. Csak onnantól kezdve ez már nem kívánságműsor.

2024. júl. 11. 08:25
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy ez legjobban az apukák viselkedésén látszik meg, hirtelen szeretnek túlórázni, kertészkedni, akármit csinálni, csak minél kevesebbet kelljen otthon hallgatni a gyereket.
2024. júl. 11. 08:26
 10/21 anonim ***** válasza:
77%
Nem,utálom mindet, az enyémtől is próbálok minél messzebb lenni.
2024. júl. 11. 08:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!