Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerinted te miért nem vagy...

Szerinted te miért nem vagy szerethető?

Figyelt kérdés
Kezdem én: tele vagyok mindenféle idióta fóbiákkal, magamnak való önző ember vagyok.

2023. júl. 19. 20:17
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Mik a rossz tulajdonságaid?
 2/15 anonim ***** válasza:
80%
Mert egy lúzer vagyok, akit észre sem vesznek a nők.
 3/15 A kérdező kommentje:
De miért vagy az? Konkrét példákat is mondj, így nem tudni meg
2023. júl. 19. 20:18
 4/15 anonim ***** válasza:
37%

HR-esekkel futottam bele régebben, állásinterjún, hogy meséljek a hibáimról.

Én visszakérdeztem: Mi az, hogy hiba? Milyen az, hogy valakinek hibái vannak?

Az embernek véletlenül nemcsak tulajdonságai vannak? Az, hogy mi erény és mi hiba, azt mindig egy vonatkoztatási rendszer és nézőpont szerint határozódik meg. Pl nekem mély, érces, rekedtes hangom van. Ez hiba? Ha szoprán énekes akarok lenni, akkor minden bizonnyal, de ha pl telefonos ügyfélszolgálatos, akkor nem annyira.

No erre nem tudtak mit reagálni.

Szóval lényeg: nekem sem hibáim vagy erényeim vannak, hanem tulajdonságaim, paramétereim. És nekem jó vagyok így, ahogy vagyok.

2023. júl. 19. 20:26
 5/15 anonim ***** válasza:
25%

kérdés inkább az, hogy miért akarsz görcsösen szerethető lenni?

Sosem vágytam a szeretetre és odafigyelésre, mégis megkapom. Innentől kezdve, hogy én mit gondolok magamról, teljesen mindegy.

2023. júl. 19. 20:39
 6/15 A kérdező kommentje:
Nem akarok görcsösen szerethető lenni, szimplán feltettem egy önismereti kérdést. De úgy látom, hogy felesleges volt.
2023. júl. 19. 20:48
 7/15 anonim ***** válasza:
20%

Miért ne lennék szerethető?

Nincsenek ilyen jellegű pszichés problémáim.

4es, kissé félreértetted a helyzetet. Tekintve, hogy HR-esek kérdezték, nyilván a munka a kontextus és ez egy simán bevett kérdés HR-es körben. Azt hivatott felmérni, hogy az ember képes-e beismerni azt, hogy időnként hibázik, nem tökéletes, és hogy viszonyul ehhez. A legjobb válasz az, amikor elmondasz egy elkövetett hibát és hogy mit tanultál belőle. Vagy általánosságban azokat a pontokat, ahol úgy gondolod, hogy fejlődésre szorulsz.

Ugyanis az, aki úgy gondolja nem szorul fejlődésre semmiben, az vagy vak önmagára, vagy Jézus Krisztus a neve. Ő viszont valószínűtlen, hogy jelentkezik a multikhoz gürizni (átszögelt kézzel kva szar gépelni).

És bizony te elhasaltál ezen a teszten az értetlenségeddel.

2023. júl. 19. 20:52
 8/15 anonim ***** válasza:
64%

Több oka is van.

Vannak emberek akik nem szeretik a csúnya embereket. Szóval részben a külsőm miatt. Mivel nem vagyok megfelelő a számukra külsőleg, ezért sem bizalomgerjesztő, sem szimpatikus nem vagyok, jobbnak látják ha távolságot tartanak.

Viszont olyan is van aki azért nem szeret mert én nem akarok gyereket, és ez az illető ezzel az életmóddal, érzéssel nem tud azonosulni. Szerinte ez nem helyes, nem normális, önző, ha mást nem is de a társadalmi elvárasok miatt szülnöm kéne ,mert úristen mit fognak szólni hozzá, ki fognak közösíteni mindenhonnan bla bla bla.( Amúgy nagyon nem...de mindegy)😊 Nem érti, nem fogja fel, hogy a gyerekvállalás magánügy és opcionális, mindenkinek van választása. Jó sok baromságot hordott mar össze erről. De Hidegen hagy🤣

Más azért nem szeret mert nem vagyok az a tipikus partiarc, nem szeretem a tömeget, nagyobb társaságot, introvertált vagyok. Szerinte unalmas vagyok, mert sokszor szívesebben vagyok otthon nyugalomban és könyveket olvasok, neten sorozatokat nézek, mint hogy emberek közé menjek. A férjemmel vannak közös programjaink de nem olyan gyakran. Ez az illető ezért nem kedvel, mert ő nem ilyen, minden héten szórakozóhelyekre jár vonaglani, fesztiválokra stb, amikor teheti utazgat.- ezek a dolgok meg engem nem érdekelnek. Kvittek vagyunk🤣 bár én nem nem szeretem, szimplán csak más az érdeklődési körünk.

Ja és olyan is volt régebben aki azért utált, lenézett, mert nem érdekelt soha a divat és nem vagyok hajlandó márkás ruhákat hordani.

2023. júl. 19. 20:57
 9/15 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem a személyiségem.. alapból könnyen tudok bunkó lenni, vannak/voltak káros dolgaim, nem nagyon megy a megfelelő kapcsolattartás, sokszor vagyok paranoiás, ritkán vagyok igazán vidám.. szóval sokminden van, de nehéz úgy konkrét dolgokra kitérni.
2023. júl. 19. 21:30
 10/15 anonim ***** válasza:
54%
A, Van egy alapbetegségem; B, Nagyon hangulatember vagyok.
2023. júl. 19. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!