Bernáth József séf azt szeretheti jobban , ha tegezik vagy azt , ha magázzák?
Figyelt kérdés
Receptjével kapcsolatban szeretnék tőle tippet kérni Facebookon. Vannak olyanok, akik ,,elvárják” , jobban szeretik, ha magázzák őket, viszont vannak olyanok is , akiknek ez inkább rosszul esik, nem szeretik.
19 éves lány vagyok , ha jól tudom a séf 38. Nem szeretnék bunkónak tűnni , hogy letegezem, de azt sem szeretném, hogy nehezteljen és azt gondolja, hogy ő már nem fiatal, emiatt magázom.
Esetleg, ha valaki ismeri vagy beszélt már vele , mit tanácsol ? Szerintetek tegezzem vagy inkább magázzam az üzenetemben?
2020. máj. 26. 00:15
A kérdező szavazást indított:
Tegezés
Magázás
9 szavazat
2/10 anonim válasza:
Szerintem, ha teljesen idegen vagy számára, akkor magázódással nem lőhetsz mellé, és nem fog neki rosszul esni. Sőt, szerintem csak jó pont lesz nála az, hogy tisztelettudó vagy.
3/10 A kérdező kommentje:
Inkább tegezni szerettem volna , mert már nem egyszer megkaptam, hogy ne magázódjak...
A második kommentelővel egyetértek , most elgondolkoztam.
Még várok válaszokat! :)
2020. máj. 26. 00:29
4/10 anonim válasza:
Komolyan gondolos hogy majd vàlaszolni fog vagy egyàtalàn el olvassa?
5/10 anonim válasza:
Úgysem fog válaszolni neked, szóval teljesen lényegtelen milyen levelet írsz neki.
6/10 anonim válasza:
Megnéztem, ő a saját oldalán általában nem szólítja meg az embereket,m sem tegezve, sem magázva, de mégis van az oldalán egy (már lejárt) pályázat, ez az egyetlen, ahol megszólítás van, és itt tegeződik: [link]
7/10 A kérdező kommentje:
Ezt nem hiszem el! Kedden írtam Neki ( magázva ) és ma írt vissza, normálisan és kedvesen ! :)
2020. jún. 1. 23:48
9/10 A kérdező kommentje:
Mi okból hazudék? :)
2020. jún. 2. 12:23
10/10 anonim válasza:
Megkérdezhetem milyen ügyben kerested fel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!