Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy lehetnék szerethetőbb és...

Hogy lehetnék szerethetőbb és nyitottabb ?

Figyelt kérdés

Nehezen illeszkedem be egy idegen társaságba, ha elmegyek egy buliba és nem ismerek senkit (1-2 “baráton”kívül)egy darabig ugye próbálkozok beszélgetni de hamar kimerülök miről is lehetne, így csendben üldögélek majd mikor már kellő képen kínosnak érzem, hogy mindenki tök jól elvan csak én vagyok egy darab fa aki egyedül üldögél haza megyek. Csendes vagyok és szerintem van valami a kisugárzásomban ami taszítja az embereket. Én szeretnék nyitott lenni és hogy könnyebben ismerkedjek de ez nekem eddig nem megy. Nem tudom megjátszani ha valami nem érdekel.( könyveken, filmeken kívül nem sok minden) Van barátom de ő is ilyen mint én ,csendes csak neki jobb kisugárzása van. Szeretik az emberek. Ha véletlen találok egy barátot mindig arra kell rádöbbennem, hogy csak addig vagyunk barátok amíg nincs jobb szórakoztatóbb egyén, aztán kb mintha nem is ismerne.

A legutóbbi esetben tervezték az esküvőt úgy volt, hogy én leszek a tanúja (már kezdtem elhinni, hogy találtam egy igazi barátot) majd az utolsó pillanatban mégse én lettem különböző kifogásokkal mondott le. Mostanra már nem is nagyon beszélünk egymással. De a családom is ilyen velem szemben ha kell valami keresnek igyekeznek jóban lenni velem, majd ha már nincs haszon alig beszélünk. Nem tudom eldönteni, hogy most csak túlreagálom a dolgokat, de én így érzem. Néha jó lenne valaki a páromon kívül is akivel belehet ülni egy kávéra beszélgetni és nem kell a kínos csend miatt izgulnom. Mondjuk a párommal is elég gyakoriak a hosszú csendek.

2021. szept. 22. 11:45
 1/1 anonim ***** válasza:
90%
Higyj magadban ,értékes ember vagy
2021. szept. 22. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!