Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerinted te miért nem vagy...

Szerinted te miért nem vagy szerethető?

Figyelt kérdés
Kezdem én: tele vagyok mindenféle idióta fóbiákkal, magamnak való önző ember vagyok.

2023. júl. 19. 20:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
54%
Sokszor hozom magam szociálisan kínos szitukba, ügyetlen vagyok, a kapcsolattartással nekem is vannak mostanság gondjaim, főleg, ha az írásban történik. Hajlamos vagyok (a leg)rosszabbat feltételezni másokról, csapnivaló vagyok első benyomásból, látszatra nagyon nem tűnök megközelíthetőnek (nem mintha mindig az lennék). Ééés állandóan halogatok szinte mindent, pedig ütöttem már meg a bokám emiatt, de valahogy nem tudok ezen átlendülni..
2023. júl. 19. 22:07
 12/15 anonim ***** válasza:
40%
Kicsit kemény vagyok, ráadásul nőként. Megvan a véleményem a dolgokról (ha kérdezik, el is mondom), vannak emberi viselkedések, amiket nem tolerálok, és el is mondom. Makacs is vagyok sok esetben. Szerintem nem vagyok túl laza, pláne ha valaki jobban megismer. Ez általában nem váltja ki az emberek szimpátiáját.
2023. júl. 19. 22:53
 13/15 anonim ***** válasza:

Egészen kicsi koromtól kezdve önálló vagyok. Már általános iskolásként mindig azt mondták otthon "azt csinálsz amit akarsz". Fizikailag volt családom, de úgy mint hogy családi ebéd, beszélgetések, közös programok stb. semmi. Így nagyon korán önállósodnom kellett, és ez szélsőséges lett az elmúlt majdnem két évtizedben.

Nagyon magamnak való lettem, senkinek nem mondok el semmit, nem osztom meg a dolgaim, mindent titkolok, magamat szeretem, és el sem tudom képzelni hogy képes lennék mást szeretni. Háziállatom sem volt, nem is akarok. Egyszerűen nem hiszem, hogy a szeretetre képes vagyok.

Magamat viszont meglehetősen szeretem, főleg tudatosan, mert másképp nem lehet.

Ha valaki a közelembe kerül, vagy megpróbál megismerni, azt rögtön elmarom magamtól.

Nem szeretném, hogy bárki megismerjen vagy netán túl közel kerüljön hozzám.

Ezért szerintem nem vagyok szerethető.

2023. júl. 20. 00:35
 14/15 anonim ***** válasza:
Én szerethető vagyok, csak kicsit nehéz természet.
2023. júl. 20. 01:45
 15/15 anonim ***** válasza:
Több oka van. Távolságtartó vagyok, és nem nyalom senki seggét.
2023. júl. 20. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!