Azoktól kérdezem, akik problémáznak, hogy éjjelente nem tudnak a meleg miatt aludni: miért nem szereltettek fel egy légkondit?
Figyelt kérdés
júl. 5. 23:16
1/20 anonim válasza:
2/20 Antiszociális lény válasza:
Szerintem ennek azért lehet pár oka:
1. Drága, alap hangon 300-350 ezer Ft. Ezt pedig azért nem rázza ki mindenki zsebből.
2. Attól, hogy megoldás a melegre, még nem biztos, hogy hosszú távon mindenki bírja. Nekem például simán be tud gyulladni a szemem, ha sokat klímázom.
3/20 Antiszociális lény válasza:
Véletlen elküldtem..
3. A klíma hatékony működéséhez nem árt, hogyha jó szigetelt a ház/helyiség ahol üzemeltetik. Ami megint csak nem adatik meg mindenki számára.
4/20 anonim válasza:
Hideg vízzel töltött spricni, időnként magadra fújsz, beülsz a ventilátor elé: tökéletes!
De a vizes frottír törülközővel való áttörölgetés is megteszi!
5/20 anonim válasza:
Munkahelyen voltam éjszakás a nyáron, meg is fáztam, be is durrant a szemem alvás közben a klímától. :)
6/20 anonim válasza:
akik azon problémáznak hogy mások problémáznak hogy nem tudnak aludni a meleg miatt, miért nem szereltetnek fel ezeknek az embereknek egy légkondit? kezdhezed nálam, nyuszi.
7/20 anonim válasza:
Egy az hogy a légkondi drága, plusz nem egészséges, én pl állandóan megfázok tőle. A ventillátortól pedig fájnak a szemeim.
8/20 anonim válasza:
A mini ventilátorok kellemesek, éppenhogy felkavarják a levegőt, hűsítő szellő árad, nem fagyasztják szét az ízületeidet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!